Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko sam ja novih biljčica upoznala kod tebe!
A sve jedna ljepša od druge.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Seni zašto sadiš prekrasne
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama.
Nata, Hoya, na pitanje je odgovorila Lana. I ja sam prije mislila da je to japanska mirta, a onda sam na forumu pročitala na nije i provjerila na netu. To je cuphea.
Za ovo žuto nisam ni ja znala kako se zove. Stavila sam ga na identifikaciju ali mi nitko nije znao odgovoriti. Flavia, hvala na odgovoru.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Drage cure, to vam je Lysimachia Golden Globe...imam je i ja i jako sam zadovoljna i bojom i biljkom!
![]() Svaka pohvala Seni za tvoje biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
nata, hoya na slici je cuphea koju kod nas zovu "japanska mirta", trajnica je
seni uvijek me ponovno oduševiš raznolikim i prekrasnim raslinjem tvoga vrta, sve je za +10. Kamenica je predivna, dašak prošlih vremena s novom primjenom ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo neplanski posađeno..................mi se jako sviđa. Sviđaju mi se i druge biljčice kao npr. ova gore za koju pitaju nata i hoya.
Još me zanima i naziv ove biljčice koja mi se čini tako slatko:
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I mene kao i natu interesira ime ove biljke!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno je sve prekrasno . Oduševio me onaj slak
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
SENI SVE PREKRASNO!!! Ma namjerno vičem ali zanima me šta je ovo:
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Seni, slak je vaaaauuuuu, a kamena tegla je predivna, miriše na prošlost..!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kamena tegla ili pitar je stara kamenica za čuvanje maslinovog ulja. Zapremine je oko 180 litara. Tada je imala drveni poklopac. Meni ju je žao izbušiti da mogu u nju saditi cvijeće, pa u nju stavim betonske blokove, na blokove daske i na daske posložim manje tegle s cvijećem.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da nažalost Fuksijica , to me živcira što tako kratko mogu uživati u ljepoti pojedinog cvijeća. Ali hvala bogu na sadnicama i nekom brzo rastućem cvijeću koje ispuni praznine koje nam stvaraju klimatski uvjeti.
![]() Da pitar je prva liga ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno, Seni!
![]() ![]() ![]() Smrcko, nisi jedina, kod koje su cinije tako male i kod mene su male. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super ideje, jako mi se sviđa ona kamena tegla
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |