Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 245> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ovde su poplave,ne u mom kraju,al bas sav gledala na TV taj uzas:(
nadam se da ce vas zaobici ![]() a sto se tice tvog vrta stvarno je uredan,ni trunke korova,divno ti je ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo je stvarno luda godina kaj se vremena tiče, nadam se da će sve završiti dobro, čula sam da je u M.Središću vodostaj opao, nadam se da se je i kod tebe situacija popravila.
Opet se moram malo ponoviti, ali kamenjar ti je stvarno famozan ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno izgleda ,cvijeće ,kamenjar ,zid...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Anaida, valjda neće sad i poplava, da gledala sam vijesti i sjetila sam se tebe.
Znaš po čemu sam davno, davno zapamtila tvoj vrt? Po tom zidu od kamenja u žici.
Ali sad ga pamtim po prelijepom cvijeću koje uzgajaš.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala vam svima na lijepim riječima.. Danas je u mojem mjestu dosta sumorna atmosfera, mogli ste čuti u vijestima da Mura opasno prijeti nekim naseljima u Međimurju, među inima i mojem... Cijelo dopodne jure kamioni puni šljunka i pijeska pokraj moje kuće (ja sam cca. kilometar i pol udaljena od Mure) prema nasipu Mure koji treba dodatno osigurati. Nadam se da će nas nebo poštedjeti novih velikih oborina, iako kod mene svakodnevno pada, bar pljusak.. Nadam se i da vodeni val koji dolazi neće prijeći nasip.. Slična je, dramatična situacija bila i prije 5 godina, ali srećom bez izlijevanja.
Ostavljam tek nekoliko jučerašnjih slika moje okućnice.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
što drugo za reći, odmor za oči i dušu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala sam nekoliko stranica unatrag i bilo mi je jako ugodno u tvom vrtu!Posebno su me se dojmile slikece na prethodnoj stranici. Dvorište je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida kada imaš "Dan otvorenih vrata?"
![]() Pa mislim....ovo izgleda super i šteta bi bilo da ostane samo na ovim slikama, a iz povjerljivih izvora znam da iz Zagreba ima vlak za Kotoribu
![]() Šala mala!!!
Uživala sam u tvome vrtu, zaista je poseban. Tako je sa ukusom sređen...
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kamenjar je predivan ,a tek lavanda(obožavam je)
![]() |
|
![]() |
|
Nekoliko sličica iz minulih, sunčanih dana..
Grm lavande (čekam da mi procvate ograda od lavande na terasi, kad dođe sunce natrag bit će i to..)
![]() Bijele ruže, nježne ruže..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hoya, Smrčko, Otok, Gioiaa - svima velika, veeeelika pusa!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divna prica o baki
![]() Slikaj ukrasni luk kad se otvori,mora da je krasan ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šmrc, lepi dečki - zinie su ti u raznim bojama, ja sam sijala neku nisku sortu, lijepi su mi, ali svi do jednoga iste boje, iako su na vrećici sa sjemenom bili raznobojni
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Potpisujem Hoju, sve je prekokrasno.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
One slike dvorišta na strani prije ove su premašile ovaj forum - one su ti za katalog!
Nema riječi kojom i opisala svoje dojmove - evo nešto novo: prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nekoliko slikica, uslikanih jučer u vjetrovitom i djelomice oblačnom danu.. Danas kiša, kiša..
Mi ih u donjem Međimurju zovemo "lepi dečki" , pa evo tih lepih dečkića -
![]() ![]() Pogled, dva na jedan od otoka punih cvijeća.. Cvate mi svašta (dragoljubi, zvončići, prkosi, pa ove plave i crvene cvjećke kojima se sada imena ne mogu sjetiti).. Počinju se otvarati kugle ukrasnog luka, radujem se ljetnom hibiskusu, a jedva čekam ljetni jorgovan..
![]() ![]() Kamenjarče moje milo..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da prekopiram sa moje teme , ako ne pročitaš.
Anaida moje su dalije i anemone prvo rasle 2 mjeseca u Rijeci na toplijoj klimi u pitarima, tako da nije ni čudo da cvatu. Mudrica sam ti ja. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
vaša jesam ali samo po MM ipak sam ga odvukla u okolicu Varaždina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |