Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 19:10
Odlični su ti radovi,samo ti poslikaj i stare radove..da uživamo u njima.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 18:40
Hvala @goga osijek i @anđelka,drago mi je da vam se sviđaju i ovi stari radovi,dok pobrišem prašinu s tih relikvija poslikat ću još nešto...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 18:33

Boce neću uopće komentirati, to se zna..... ali ovi okviri ni po čemu ne zaostaju za bocama. Super!
ANĐELKA
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 13:03
bas mi je zanimljivo vidjeti tako stare radove...od ona 4 okvira treci mi se najvise svida...jednostavan i elegantan..
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 12:48
Tražeći neki materijal i stare salvete,našla sam kutiju sa nekim starim radovima a kako pokušavam sve poslikati ,sad,jer slikala sam samo 30% onog što sam napravila,uslikala sam i ovo,makar poslije bacila,ovo crno-zlatno crveno bila je vrlo moderna dekoracija

detalj

i nešto ljepše i manje staro(nekima sam poslala ovu salvetu)

...sve ostalo nije za ovdje nego spada pod Razni hobi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 12:41
Hvala dzomba,mislim da su boce negdje iz baltičkih država,neka žesta(Vana Tallinn,Estonia?)
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 18:42
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Bolje da se ja držim svojih maslina...

Svaki put me ocarate s vasim prelijepim radovima Tongue...ove boce su fantazijaClapClap...sta je bilo u njima?? Prelijepo!!!! Svaka cast!!! Smile
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 16:53

smile198  ooooo,piramida ,daj nemoj ,umislit ću se!

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 16:36
Ti si definitvno kraljica maslina!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 22:58
smile198ooooo mnataša1,počašćena sam!Hvala na lijepim riječima....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 21:28
definitivno tebi šaljem sve svoje salvete s amaslinama, ja ih neću tako dobro upotrijebiti
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 19:54
obe boce su mi lijepe, ali ova druga je za mrvicu pobjedila,,,
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 19:00
Bolje da se ja držim svojih maslina...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 00:59
joj, joj, jooooooj...sto mi radiiiiiis...s tom predivnom salvetom...zbilja izgleda kao je da pravo malo kamenje naljepljeno...predobra salveta....

da ne zanemarim rad - i on je predivan...zar se moze s takvom salvetom napraviti drugacije?!?
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 22:40
A @goga-osijek,da još imamo ovakvu salvetu?Evo nađoh još jednu sličicu s takvim okvirom!

smile43a neeeemaaamooo!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:55
maslino, donijela si jednu inovaciju, a to je dvostruko oslikavanje zdjela...odlicno, do sada su nam bile iznutra lijepe, izvana...hmhm..a sad cemo svi tvojim stopama...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:09
Meni je ovaj tanjur sa ginkom baš neobičan,jednostavan,a opet lijep .
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:23
vidjela ja da si ti napisala, al ja plavuša (doduše bivša) pa sve mozgam li mozgam...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

@mnataša1,ma to je baš ko rođeno za tebe ,mislila sam na one tvoje čaše i zdjele s das masom izvana,ovome bi trebalo izrezati motive i zaljepiti izvana staklene zdjele s motivom na unutra,pa boja ili rižin papir pa na boju isti ili slični motivi ali licem na van pa 2K izvanat,šta bi se ljutila,neću čak ni ovu potopiti u kadi,ostavit ću je za konobu,poslužit će...
Naprijed majstorice!!

PA NE MISLI;JA MISLIM!Pa evo sam ti gore napisala kako!Thumbs%20Up
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:05
MA JA SAM JE DRAGA ČAK MISLILA ISTO DVOSTRUKO OSLIKATI, NE OBLAGATI DAS MASOM, NEGO KAO TI, JEDAN MOTIV IZNUTRA, DRUGI IZVANA...SAMO JOŠ KEMIJAM KAKO TO IZVESTI... sorry, nisam vikala, slučajno upalila velika slova, a primjetila kada sam sve ispisala, nije mi se dalo ponavljati napisano
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.