maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 54> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlični su ti radovi,samo ti poslikaj i stare radove..da uživamo u njima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala @goga osijek i @anđelka,drago mi je da vam se sviđaju i ovi stari radovi,dok pobrišem prašinu s tih relikvija poslikat ću još nešto...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Boce neću uopće komentirati, to se zna..... ali ovi okviri ni po čemu ne zaostaju za bocama. Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
bas mi je zanimljivo vidjeti tako stare radove...od ona 4 okvira treci mi se najvise svida...jednostavan i elegantan..
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tražeći neki materijal i stare salvete,našla sam kutiju sa nekim starim radovima a kako pokušavam sve poslikati ,sad,jer slikala sam samo 30% onog što sam napravila,uslikala sam i ovo,makar poslije bacila,ovo crno-zlatno crveno bila je vrlo moderna dekoracija
![]() detalj
![]() i nešto ljepše i manje staro(nekima sam poslala ovu salvetu)
![]() ...sve ostalo nije za ovdje nego spada pod Razni hobi
|
|
![]() |
|
Hvala dzomba,mislim da su boce negdje iz baltičkih država,neka žesta(Vana Tallinn,Estonia?)
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Svaki put me ocarate s vasim prelijepim radovima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ti si definitvno kraljica maslina!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
definitivno tebi šaljem sve svoje salvete s amaslinama, ja ih neću tako dobro upotrijebiti
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
obe boce su mi lijepe, ali ova druga je za mrvicu pobjedila,,,
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Bolje da se ja držim svojih maslina...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj, joj, jooooooj...sto mi radiiiiiis...s tom predivnom salvetom...zbilja izgleda kao je da pravo malo kamenje naljepljeno...predobra salveta....
da ne zanemarim rad - i on je predivan...zar se moze s takvom salvetom napraviti drugacije?!? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A @goga-osijek,da još imamo ovakvu salvetu?Evo nađoh još jednu sličicu s takvim okvirom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslino, donijela si jednu inovaciju, a to je dvostruko oslikavanje zdjela...odlicno, do sada su nam bile iznutra lijepe, izvana...hmhm..a sad cemo svi tvojim stopama...
|
|
|
|
![]() |
|
Meni je ovaj tanjur sa ginkom baš neobičan,jednostavan,a opet lijep .
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vidjela ja da si ti napisala, al ja plavuša (doduše bivša) pa sve mozgam li mozgam...
|
|
|
|
![]() |
|
PA NE MISLI;JA MISLIM!Pa evo sam ti gore napisala kako!
![]() |
|
![]() |
|
MA JA SAM JE DRAGA ČAK MISLILA ISTO DVOSTRUKO OSLIKATI, NE OBLAGATI DAS MASOM, NEGO KAO TI, JEDAN MOTIV IZNUTRA, DRUGI IZVANA...SAMO JOŠ KEMIJAM KAKO TO IZVESTI... sorry, nisam vikala, slučajno upalila velika slova, a primjetila kada sam sve ispisala, nije mi se dalo ponavljati napisano
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |