Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 22:42
izzy stvarno me ostavljas bez daha,jucer ona platna,btw ono mi je najljepsi rad ikad viđen na ovom forumu,a danas ovaj preljepi komplet za nasu proljece..i da znas da zasluzujes poseban naklon za rad na grudnjaku,fenomenalan je..smile141smile141
smile141smile120
proljece i ja jedva cekam festu u kolovozu,al ce nam bit lijeposmile126
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 22:41
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Izzy prestani me komplimentirati!!!

Samo ću reći da je nakit zaista poseban ali je puuuuuno ljepši u stvarnosti i da žena stvarno svega što se primi i "pozlati"!!!

Zaista mislim da si najjača na forumu što se tiče ideja, izrade, urednosti...

Evo sad si me povukla za jezik:  Na ovom forumu sam srela par izuzetnih ljudi i moram reći da sam zbog toga jaaako sretna. Čini mi se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva!!!

P.S. tako se veselim fešti u kolovozu...

Oprosti malo sam skrenula sa teme, ali eto povukla si me za jezik...

Gle, ja ne govorim ništa što nije istina, a istina je da stvarno nosiš crveno sa stilom! Meni ne stoji nikako, a i na nekima drugima mi izgleda "droljasto", tako da je ta boja teška za nositi, ne stoji svima, iako mi je krasna! Star
A što se tiče ovoga drugoga, forum je bilo mjesto za koje sam najmanje očekivala da ću steći prijatelje i doista mi je drago da sam pogriješila! Big%20smile

Draga to nije crvena boja nego boja crvenog vina, a ona je puno ljepša!!!
A ovo za forum je točno...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Samo ću reći da je nakit zaista poseban ali je puuuuuno ljepši u stvarnosti i da žena stvarno svega što se primi i "pozlati"!!!

Evo sad si me povukla za jezik:  Na ovom forumu sam srela par izuzetnih ljudi i moram reći da sam zbog toga jaaako sretna. Čini mi se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva!!!

Gle, ja ne govorim ništa što nije istina, a istina je da stvarno nosiš crveno sa stilom! Meni ne stoji nikako, a i na nekima drugima mi izgleda "droljasto", tako da je ta boja teška za nositi, ne stoji svima, iako mi je krasna! Star
A što se tiče ovoga drugoga, forum je bilo mjesto za koje sam najmanje očekivala da ću steći prijatelje i doista mi je drago da sam pogriješila! Big%20smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:41
Haha, dobar pokušaj! 1000 postova ću imati valjda za 2 tjedna, ali bit će prilika za slikice, tek sam početnik u tom plesu....
Sutra ću poslikati ponovo onu narukvicu da vidiš gdje i kako ide žica, a ako imaš takvu kupovnu, samo obrati pažnju i skužit ćeš princip, tako sam i ja radila - analizirala kupovnu! Thumbs%20Up
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:40

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:37

Malena - NEMA ŠANSE da sebi radim još jednom takav grudnjak, a kamoli još u serijsku proizvodnju! Cijelo vrijeme dok sam to prišivala sam se pitala šta mi je trebalo u životu, stvarno puno pipkavog posla! Napravit ću ti to samo ako ti je brak u krizi i taj grudnjak je jedino sredstvo spasa! smile80
Što se narukvice tiče, misliš na onu tirkizno - rozu od memory žice? Fora je u tome što ju moraš spojiti nekoliko puta, okomito ispreplesti jako tanku žicu tako da spojiš sve ove žice na koje si nizala, onda je čvrsta da možeš sjesti na nju! Ne znam vide li se te žice na slici, moram malo proučiti...

no dobro, budel se tako nešto desilo, javim ti da mi brzo napraviš neki grudnjak smile72

a i probat ću ponovo napraviti takvu narukvicu po tvojim savjetima! takve su meni prekrasne, imam jednu od zelenih perlica i baš sam je puno nosila.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:34

Iako mi je prošli tjedan bila ludnica, očigledno da najbolje funkcioniram pod stresom (pa ću se lječiti pod stare dane) pa je taj kaos izbacio i ove radove....
Uz kostim su mi trebale i naušnice na koje sam skroz zaboravila tj. nisam imala ništa zlatno (ne nosim inače) pa sam našla stare posrebrene ringove koje sam omotala zlatnom žicom i perlicama, bile su dosta efektne... Vidi se da je kopča srebrna, no taj dio ionako ide u uho pa nisam i to htjela motati...

naušnice su preslatke, ali sad si nas još zaintrigirala tim plesom u kojem si učestvovala... hoćeš li nam nakon 1000 postova postaviti slike plesa? smile143
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 19:36
Drugi kompletić je bio za našu dragu Proljeće koja je išla na svadbu i shvatila da uz svoju prekrasnu crveno - rozu haljinu od svile nema pripadajući nakit pa smo morale nešto iskombinirati... Žena NEVJEROJATNO zna nositi crveno! Naušnice i duga ogrlica, češko staklo i Swarovski kristalići... Naušnice me podsjećaju na ribizli!

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 19:33
Iako mi je prošli tjedan bila ludnica, očigledno da najbolje funkcioniram pod stresom (pa ću se lječiti pod stare dane) pa je taj kaos izbacio i ove radove....
Uz kostim su mi trebale i naušnice na koje sam skroz zaboravila tj. nisam imala ništa zlatno (ne nosim inače) pa sam našla stare posrebrene ringove koje sam omotala zlatnom žicom i perlicama, bile su dosta efektne... Vidi se da je kopča srebrna, no taj dio ionako ide u uho pa nisam i to htjela motati...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 18:50
Vratila se Rose!!! smile112
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 17:57
majstorice naša,svaka ti čast!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:32
Malena - NEMA ŠANSE da sebi radim još jednom takav grudnjak, a kamoli još u serijsku proizvodnju! Cijelo vrijeme dok sam to prišivala sam se pitala šta mi je trebalo u životu, stvarno puno pipkavog posla! Napravit ću ti to samo ako ti je brak u krizi i taj grudnjak je jedino sredstvo spasa! smile80
Što se narukvice tiče, misliš na onu tirkizno - rozu od memory žice? Fora je u tome što ju moraš spojiti nekoliko puta, okomito ispreplesti jako tanku žicu tako da spojiš sve ove žice na koje si nizala, onda je čvrsta da možeš sjesti na nju! Ne znam vide li se te žice na slici, moram malo proučiti...
Moj blog

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:17
sad sam pogledala i narukvicu, pa prekrasna je... ja sam jednom probala napraviti na ovaj fazon da nije spojena i nije mi uspjelo održati je uspravno!!! sve se krivila kad je spustim negdje!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:09
grudnjak je fenomenalan.... moram pokazati mm kad dodjem s posla danas!!! izgleda da ćeš u serijsku proizvodnju :)
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:42
e da ... zaboravih. zaintrigirala si me sa fotkama ljudi s foruma, pa moram laprdati da natučem 500 postova da ih mogu ići gledati. a kad mi napraviš grudnjak možda i svoju tamo stavim smile199
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:36

ne samo smile42 nego i smile148

baš sam sad kod orce na temi napisala nešto vezano na tu temu.
ah ....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:45
Anatazija, ti si TOTALNO opičena!!! smile42
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:43
ma nebi ja tebe polugolu.... samo da vidim kako se taj grudnjak ponaša u upotrebi. ako mi se svidi da naručim da i meni napraviš jedan da imam za kakav domjenak na poslu (možda bi me poslali na bolovanje kad bi se takva pojavilasmile173, ili bi netko drugi završio na bolovanju i još me tužio zbog duševnih boli)
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:30
Nezasitna Anastazija! smile60 I sam nastup je bio testiranje i pomicanje mojih osobnih granica, morala sam dodatno zaviriti u svoju vrećicu hrabrosti da si još malo dodam! Zato zasad samo "ambalaža"! Ili da nađem modela s foruma? Thumbs%20Up Neki ljudi ni nakon nekoliko tisuća postova nisu objavili svoju fotku, a ti bi mene praktički polugolu?!?! LOL
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:20
ja mislim da bi nam svakako morala staviti svoju sliku u kostimu i malo protresti da vidimo kak se oni lančići na grudnjaku njišu. možda neki filmić da nam snimiš?! ovako sama ambalaža ... Wink

nakit standardno prekrasan!
nije ni čudo da te nema danima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.