maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 54> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ja sam primjetila da sad curice ne paze na njih toliko kolko smo mi, postojao je poseban način slaganja salvetica, da se ne bi koja zgužvala ili uništila. sad se dešavalo da od curica koje to sad skupljaju dobijem skoro pa smeće... c,c,c,...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Druga salveta,
studija
![]() ![]() ![]() Ova je već uhvatila prašine a i boja-crna se malo razljeva(god.proizvodnje 50 i neka).Ljepila sam ju na sedefastu podlogu što nije loše jer se u prirodi sjaji kao svila.Konturnom crnom -konture pojačane -možda nije trebalo.Lakiran rub poklopca,sjajni lak,to je dobro ,bilo bi sjajno na drvetu,donji dio nisam lakirala,premazan perlmuterom-u bijelu kapnem malo srebrene i zlatne,na slici se ne vidi.Da je drvena ,valjalo bi ju cijelu lakirati crno...Eto ,to su moja otkrića što se tiće Japana...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično ti ide japan,i ova salvetica je prekrasna.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ova japanska kartonska kutija...omg...ne mogu pogled odlijepit sa nje...fantastic!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
osim malina... i japan ti ide...super...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
odlicno...!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sad ću svako malo gledat ove tvoje japanske motive. tako su mi lijepi!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Dok vam se još da podnijeti Japan,još jedan japanski vrt ,vidjela sam kod nekog plavi...
![]() ![]() nisam znala što ću s njim pa sam ga stavila na platno,bio je velik preko cijele salvete,interesantno je da je sve u jednom tonu osim ciklama cvjetova...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
vrlo zanimljiva salvetica....bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme, u čijoj staroj škrinjici si pronašla ove krasne salvete...predivne su...
btw. poslala sam ti danas salvetice....nemam puno maslina, izbjegavala sam ih, ali što sam imala, to sam ti poslala...ostavila sam i sebi poneku, možda se gledajući tvoje radove ija zaljubim u ovaj motiv...prikazuješ ih na poseban način, pa mi se polako mile srcu.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dijelom su iz moje škrinjice a druge sam dobila od prijateljica(neke su još žive Pokušavam ih spasiti nekako,bile su po podrumima i ponašaju se vrlo neočekivano.Ova zadnja je jedva podnjela pipkanje!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jako volim istočnjačke motive....nekako u meni probude inspiraciju.
Sva sreča da ih ti tako prekrasno spašavaš....stvarno su posebne te salvete i originalne jer ih nema puno.
P.S. poslala sam ti u srijedu paketić...ima i maslina...čini mi se da nisam takvu vidjela kod tebe.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
još jednom prekrasni radovi i prekrane salvete
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I ova zadnja salveta je prekrasna i mislim da odlično paše na platno
|
|
![]() |
|
Domo arigato!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Krasni japanski motivi! Ja sam uspjela pronaći svoje salvete iz osnovne, ali nemam tako lijepih...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Probudila si u meni nostalgiju za davnim danima kada sam imala prekrasne japanske salvete koje sam naravno nešto kasnije poklonila jednoj djevojčici i tako je učinila sretnom.
Prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
samo sam ih došla škicnuti....maslino, prelijepe su mi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |