Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 16:36
Nina, ciscenje i brisanje sve radim sama, a kcerke i muz se pitaju kada cu prestati sa sijanjem biljaka, jer je vec stvarno prava dzungla.

Jedan dio biljaka cu pokloniti uskoro, pa ce biti malo manje.
Ali opet ce se pronaci nesto novo i tako u nedogled.
Sta cu kada volim cvijece.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:54
smile55
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 15:04
Zeljka, mislim da je to musica. Probaj sa mjesavinom pola litra vode, jedan spricaj tekuceg sapuna za ruke, jedna zlicica maslinovog ulja (ako nemas ulja, nema veze) protresi, pospricaj dobro posvuda, sa gornje i donje strane listova, cijelu biljku. To ponovi za tri dana, pa opet za tri dana.

Ako ti se to ne da, kupi Cofidor, zamijesaj 2 ml na litru i time zalij, sve ce nestati za jedno 6 dana.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:16
Bromelija, nemam ovdje, sada sam na Hvaru i necu ici u Split sve do jeseni.

Fuksija, divni su.

Tajcice, moras znati da od sjemena mozes dobiti i neku drugu boju. Naravno, time je iscekivanje jos sladje.

Evo jedan moj novi, kome sam izgubila ime.

OPG 159365

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 21:50
Narode, vidim da imate iskustva sa hibijima, čime uništavate one nametnike koji izgledaju poput prašine ili pepela i uglavnom se okupe oko pupa koji onda i otpadne? Nisam ga još slikala, ali nadam se da znate o kojim nametnicima govorim. Hvala unaprijed na odgovoru!
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:05
Evo moja dva jadnička. Jedan je spašen od bacanja a drugi sam "spasila" da nitko ne vidi

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 10:37

Nema šta hvala,ak" su lijepi,lijepi su.A stvarno su lijepi!Thumbs%20Up

Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 15:34
Nina, čekam da moj hibi procvijeta smile64, dali možda imaš sliku močvarnog bordo
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:47
Nina, svaki put kad ih gledam sve vise se odusevljavam Tongue boja je jedinstvena, do sada nisam videla nijedan drugi cvet u toj boji Clap
A za pocetak evo slike jednog od mojih hibija

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 21:06
Fuksija, a kako ti uspijeva da nemas ni zrnce prasine oko tih pitarica? Sve sija, prozor kristal... 
OPG 159365

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 20:28
Hvala za savjet , odmah ću ga sprovesti u djelo...
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 22:57
Djeka, nevjerojatan je, nevjerojatan!!!!!!!!!!!! Predivan!!!!!!!! Kakvo cudo prirode.
OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 16:13
E, fuksija, a ja se nadala da ti imas neki drugi nacin brisanja prasine, nesto ono abrakadabra!  Tako nesto bi meni trebalo, onda bi i moja kuca blistala!

A sta vele tvoji ukucani, jel te podrzavaju ili se ljute radi dzungle?
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:42
Tajcice, naravno da moze. Kada sazrije sjeme, saljem ti.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 07:47
Nina, koje lijepe boje, zaista je prekrasan.
Joj, Nina muku mucim kada brisem prasinu, pa kada moram sve micati i vracati na svoje mjesto.
Uvijek mislim, sada je gotovo sa sijanjem, ali nikada dosta, uvijek pronadjem nesta novo.
Ne znam kada ce stati ta manija sijanja.

Umaloj sobici, gdje mi se nalazi kompjuter, jedva da se covjek moze okrenuti, prava dzungla, i na prozorima i na podu.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:13
prekrasni hibiskusi a posebno me oduševio žuti.

Da li možeš sačuvati malo sjemena od ovog žutog  smile143
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 10:17
prekrasni su mi predzadnji i zadnji
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 21:09
Jedan novi, jarki:

OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 07:57

Ovo su moji hibiji, koji imaju jako krupne cvjetove.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 09:10

Ovaj u dvije boje je stvarno nešto prekrasno!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.