Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 16:31
Ja sam trenutno stavila par pelcera da se zile, sa grane koja je imala sareni cvet. Sad cekam 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 16:15
Djeka, ovaj zadnji narancasti je jako lijepo razvijen i formiran, svaka cast.

Vec sam ti bila rekla da i moja susjeda ima isti takav bijeli koji daje raznobojne cvjetove. I nikad nisam uspjela od njega nista zakorijeniti, zanimljivo. <Moram probati opet.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 15:37
jedam od omiljenih Smile

Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 12:49
Neznam iz kog razloga se desila mutacija, ali mi je drago sto je to tako Wink
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 11:45
Baš super umjesto da kupiš dva hibija s različitom bojomovako imaš to na jednom mjestu baš super.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:38
Ajme zaista čudesno, super su hibiji.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 08:23

Baš super, svaki put očekuješ kakav će cvijet ovaj puta biti.

Ima li neko stručno objašnjenje za takvu promjenu boje na istoj biljci?
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 21:05
Djeka i Nina, sto mi je zao sto smo tako daleko jedni od drugih, mogli bi se mijenjati za reznice hibija.
Prekrasni su vam hibiji.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 20:35
ludoooo  smile227
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 20:20
Samo sto se kod njega nikad nezna, koje boje ce se sledeci cvet rascvetati a ceo izgleda ovako Wink

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 10:17
prekrasni su mi predzadnji i zadnji
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 09:10

Ovaj u dvije boje je stvarno nešto prekrasno!!!!

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 22:57
Djeka, nevjerojatan je, nevjerojatan!!!!!!!!!!!! Predivan!!!!!!!! Kakvo cudo prirode.
OPG 159365

Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:47
Nina, svaki put kad ih gledam sve vise se odusevljavam Tongue boja je jedinstvena, do sada nisam videla nijedan drugi cvet u toj boji Clap
A za pocetak evo slike jednog od mojih hibija

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 21:16
Bromelija, nemam ovdje, sada sam na Hvaru i necu ici u Split sve do jeseni.

Fuksija, divni su.

Tajcice, moras znati da od sjemena mozes dobiti i neku drugu boju. Naravno, time je iscekivanje jos sladje.

Evo jedan moj novi, kome sam izgubila ime.

OPG 159365

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:05
Evo moja dva jadnička. Jedan je spašen od bacanja a drugi sam "spasila" da nitko ne vidi

Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:54
smile55
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:42
Tajcice, naravno da moze. Kada sazrije sjeme, saljem ti.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:13
prekrasni hibiskusi a posebno me oduševio žuti.

Da li možeš sačuvati malo sjemena od ovog žutog  smile143
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 07:57

Ovo su moji hibiji, koji imaju jako krupne cvjetove.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 113114115116117 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.