Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 42> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Bromelija, to je ceasalpinia gilliessi. Na moru ih ima dosta i bez problema prezime van, za unutrašnjost nisam sigurna. Dobila sam je iz sjemenke. U početku je brzo rasla, kasnije malo. Stara je 6-7 god. Mogu ti na jesen poslati sjemenke pa pokušaj saditi. S klijavošću nema problema.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super, rado bih pokušala
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Ostala sam bez daha,tješim se time kaj nisam na moru pa više od pol tvojih grmeka i nemrem uzgajati. Ali kak je sve prekrasno .. super |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno je sve ali budleje su me očarale. Reci mi molim te da li ih je bolje saditi ujesen ili na proljeće? Tak da znam ići u potragu, hvala
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni sve je prekrasno, meni posebno campanule.
Ne mogu vjerovati da ti je budleja već onolika, ti stvarno imaš čarobnu ruku. I tvoja ljubičasta je kod mene procvala, ali je skroz mala, ljepša mi je od bijele. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni predivno, oduševili me oni plavi i bijeli balončići, a ceasalpinija je predivna, i ja imam nekoliko mladih iz sjemenki, sad su nekako krenule, nakon godine dana.
Budleje su očaravajuće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je po običaju predivno!!!
![]() Budleja ova roza me očarala, a i tvoje lantane stablašice tako lijepo cvjetaju. Moja je tak slaba ove godine sa cvijetom. Što im činiš? |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Andrea, svakih desetak dana dodam tekuće gnojivo. To je sve.
|
|
![]() |
|
Hana, još je bila zima (veljača) kad sam od Lantane dobila reznice bijele budleje. Posadila sam ih u teglu, tamo su se zakorijenile i narasle, a tek sam ih prije desetak dana posadila u zemlju.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala ti na odgovoru
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj seni odmor za oči i dušu !! očarale su me lantane stablašice i ceasalpinia gilliessi koje viđam na moru i onda zaboravim istražiti dal bi uspjele prezimiti vani kod nas na kontinentu .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Nata, nisam sigurna kako bi se ceasalpinia gilliessi održala zimi na kontinentu.
|
|
![]() |
|
Lagerstroemie su ove godine počele cvjetati ranije nego predhodnih godina.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Ceasalpinia gilliessi kod mene prezimi (napominjem da sam u unutrašnjosti Istre i da zna biti i ispod - 10)
Budleje, lantane, lagerstroemie....................da ne nabrajam - savršeno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Seni. Sad više nisu samo grmovi i stabalca nego i puuuuno cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fantastične su stvarno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |