Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:54
Seni predivno, oduševili me oni plavi i bijeli balončići, a ceasalpinija je predivna, i ja imam nekoliko mladih iz sjemenki, sad su nekako krenule, nakon godine dana.
Budleje su očaravajuće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:46
Clap Seni, kao i obično prekrasno cvijeće, budleje u svim bojama, bravo 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:34
Seni sve je prekrasno, meni posebno campanule.
Ne mogu vjerovati da ti je budleja već onolika, ti stvarno imaš čarobnu ruku. I tvoja ljubičasta je kod mene procvala, ali je skroz mala, ljepša mi je od bijele.
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 08:09
prekrasno je sve ali budleje su me očarale. Reci mi  molim te da li ih je bolje saditi ujesen ili na proljeće? Tak da znam ići u potragu, hvala
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 22:37

Ostala sam bez daha,tješim se time kaj nisam na moru pa više od pol tvojih grmeka i nemrem uzgajati. Ali kak je sve prekrasno .. super

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 17:38
super, rado bih pokušala
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 16:50
Bromelija, to je ceasalpinia gilliessi. Na moru ih ima dosta i bez problema prezime van, za unutrašnjost nisam sigurna. Dobila sam je iz sjemenke. U početku je brzo rasla, kasnije malo. Stara je 6-7 god. Mogu ti na jesen poslati sjemenke pa pokušaj saditi. S klijavošću nema problema.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 15:26
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

sviđa mi se ovo drvce dali može opstati na kontinentu, posađeno vani i gdje si ga kupila
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 15:06
Seni, kao i uvijek, čista petica!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 23:08
Bila sam malo u posjeti - tek toliko da mi malo osvježiš dan!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 19:47
Krasno. Koliko je stara ova caesalpinia?
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:26
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:25
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:24
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:23

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:22
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:21

Evo mojih budleja. Počela je cvjetati i moja bijela Lantanina budleja.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 17:20

Lijepo kao i uvijek!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:19
smile227te male ljepotice. Ove zadnje slike su me bacile u nesvjestClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:19

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.