Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 131> |
Korisnik | |
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam trenutno stavila par pelcera da se zile, sa grane koja je imala sareni cvet. Sad cekam
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Djeka, ovaj zadnji narancasti je jako lijepo razvijen i formiran, svaka cast.
Vec sam ti bila rekla da i moja susjeda ima isti takav bijeli koji daje raznobojne cvjetove. I nikad nisam uspjela od njega nista zakorijeniti, zanimljivo. <Moram probati opet. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
Neznam iz kog razloga se desila mutacija, ali mi je drago sto je to tako
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Baš super umjesto da kupiš dva hibija s različitom bojomovako imaš to na jednom mjestu baš super.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme zaista čudesno, super su hibiji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš super, svaki put očekuješ kakav će cvijet ovaj puta biti. Ima li neko stručno objašnjenje za takvu promjenu boje na istoj biljci?
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Djeka i Nina, sto mi je zao sto smo tako daleko jedni od drugih, mogli bi se mijenjati za reznice hibija.
Prekrasni su vam hibiji. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ludoooo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasni su mi predzadnji i zadnji
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ovaj u dvije boje je stvarno nešto prekrasno!!!! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Djeka, nevjerojatan je, nevjerojatan!!!!!!!!!!!! Predivan!!!!!!!! Kakvo cudo prirode.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Evo moja dva jadnička. Jedan je spašen od bacanja a drugi sam "spasila" da nitko ne vidi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Tajcice, naravno da moze. Kada sazrije sjeme, saljem ti.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasni hibiskusi a posebno me oduševio žuti.
Da li možeš sačuvati malo sjemena od ovog žutog
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovo su moji hibiji, koji imaju jako krupne cvjetove. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |