Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajoooooj, znaš kako je vruće ovdje u Zagrebu, pa ništa mi se ne da... Sve stoji i gleda me...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy, di su novi radovi? ako sam se ja ulinila, ne znači da i ti možeš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedva čekam tvoje najnovije kreacije
![]() (vidim da si posjetila boj blog, nadam se da si uživala sa malim stvorenjima, hvala !!!)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Lula - hvala puno!
![]() Proljeće - strpi se malo, moram najprije u nabavu ovih dana, tek sam od petka na godišnjem pa onda ću se valjda baciti natrag u svoje kreativne vode, nedostaju mi... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy šta se događa kod tebe????
Kada misliš nešto objaviti???
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
A jadan... Neće ni znati šta ga je snašlo! Bolje za njega da mi daju da ga uslikam, joooooj!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma naći ću ja njega!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nemam riječi kojom bi izrazila svoje oduševljenje za viđene radove. Tek sam sada otkrila ovaj forum i stvarno me oduševio. Čini mi se da ću otvoriti štampariju novca i ponovno uz decoupage prionuti na izradu nakita. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Draga moja znala sam ja da će ti frendica biti zadovoljna.
A tek sada sam vidjela tvoj post gdje pišeš da smo ti tvoja mama i ja najčešće "gnjavatorice".
Imaš pravo to zaista postaje ovisnost, jer samu sebe sam uhvatila kako želim još nešto naručiti, ali ne brini ne odmah, želim da malo odahneš od mojih narudžbi...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro sam ja tebi rekla. počni razmišljat o otvaranju obrta. |
|
![]() |
|
Haha, super su mi ti tvoj smajlići, baš su hiperaktivni! ![]() Velik broj takvih ukrasa cure kupuju u Egiptu ili Turskoj, ali puno toga je loše kvalitete - plešeš s tim oko struka 5 minuta na tečaju, a ostalih 55 minuta skupljaš dukate i perlice po dvorani! Nije baš neka fora, a cijene tih stvarčica su ooooooohhhhhh - vesele! ![]() |
|
![]() |
|
Svaka pohvala od osobe koja je prošla sve te tehnike je i više nego vrijedna! Trudit ću se i dalje opravdati te pohvale, a tebi draga sretno sa šivanjem - iz prve ruke znam kako to zna biti teško i zeznuto! ![]() |
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Bok, nisam više baš aktivna na forumu, ali kad uhvatim malo vremena škicnem šta ima novo kod tebe, i svaki put se iznenada oduševim. I ja sam prošla izradu nakita, salvete, das masu... trenutno sam na šivanju, i znam koliko to posla i vremena iziskuje, jako si vrijedna, originalna i svakim novim radom nadmašiš samu sebe. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ideeeeeš...
![]() ![]() ![]() Bravo majstorice....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Evo, lančić je prošao probu i taman je u svim dimenzijama (i onoj estetskoj)! Ja sretna kao malo dijete!
![]() Evo ove puknute Slavonke, sad me žica i slike muških trbušnjaka! Ako uspijem slikati draga Anastazija (ne smije se u kazalištu) odmah ti šaljem na pp... Ako ne, pitat ću da ga se ne vrati odmah u Egipat već da posjeti malo Slavoniju, bude te valjda našao! ![]() Monna, prijateljičin kostim (kojoj sam radila ovaj lančić) nije kod mene, a moj kostim još nije gotov jer nisam dovršila svoj pojas... Vidiš ga na ovoj slici, iskoristila sam ga kao podlogu za lančić, ali to je samo sa prišivenom trakom, nedostaju šljokice i perlice kao na grudnjaku! Ali kad sve završim, budem poslikala zajedno! ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma monna, neće izzy slike stavit. već sam je ja žicala da stavi svoju sliku u kostimu, pa neće. a sad nam tu još spominje i da muških ima. a jel možemo dobiti tu sliku ?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ti si genije...čudo prirode...prekrasna je....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |