Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 52> |
Korisnik | ||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Monna...već prije si me ostavila bez teksta...Kada gledam tvoje radove, imam osjećaj da probudiš opet dijete u meni...
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
pravi slatkiš
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
zmajčekje pravi zmaj...super je...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Pravi slatkiš, draga Monna
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kako je slatki! Pravi mali zum - zum!
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Hvala Anđelka!
Slikala sa ga po danu, prije sam promijenila kopču za lančić...
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Sad sam završila privjesak. Mali zmaj sa okom od žute perlice, stiliziranih krila i 2 mala rošćića.
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Predobro!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajme draga ova vila ti je predraga
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
||
![]() |
||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
![]() ![]() |
||
Bolje biti vjetar nego list!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
monna sto da kazem sto nije vec receno..svaki put me odusevis,tvoje rukotvorine su fascinantne
![]() |
||
![]() |
||
|
Primavera, Otok
![]() da..sjećam se izazova :))) ovaj rad mi je u radnoj sobi!
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Znaš Monna čega sam se sjetila
Kad si poslikala one radove sa fimom koji su mi se jako svidjeli pa sam te "izazvala" s onim radom sa interneta - ona minijaturna polica sa šalicama, koju si ti izradila sa onako puno detalja i prekrasno, e pa ja sam mislila da je to vrhunac.
I dalje mislim da je to prekrasan rad, ali ovo što sad radiš i pokazuješ - za to nemam riječi. Spretne ruke i neograničena mašta.
Mislila sam na ovo
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Monna, mislim da trebam injekciju
![]() Sad kad je gotova zelena ljepotica i još ovako uklopljena u pravo zelenilo... p-r-e-d-i-v-n-ooooo..... Pozdravljam od srca to dijete u tebi, neka se samo nastavi igrati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Monna dobro je da ti mašta ponekad nije vezana za godine jer ne bi radila tako lipe vile koje nas uveseljavaju i raspiruju naše mašte
![]() |
||
![]() |
||
|
Drage moje! Hvala vam puno na ovim pohvalama
![]() ![]() mnataša, izazov je dobar, već sam razmišljala o tako nečemu, pa kad me uhvati inspiracija bit će nešto
![]() @goga, uslikat ću ove koje su mi ostale sve zajedno...
@ vanja, u nekim trenucima mašta kod mene nije vezana za godine, a što ću kad se volim igrati...
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
šta reći za tvoje radove a da more puta nije rećeno, fantazija jednostavno mi se otvori djećja (meni u godinama
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |