Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 131> |
Korisnik | |
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromelija, jesi lepi, ali ja bih dala sva tri za onaj tvoj s pocetka strane
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Bok.Dali je taj mocvarni trajnica.Cujem da ima ogroman cvijet.
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo i močvarca prijateljičin, moj je još mali
![]() ![]() a imam mladog, malog koji još ne cvijeta od nbjelovu roza još da nabavim i bordovog |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
bromelija lip ti je hibi, a ima on i lipo društvo
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bromelija,prekrasan kutak!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam ti htjela reći da ih staviš u ovo temu. Još jednom prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
prekrasni su hibiskusi
evo da se i ja pohvalim sa mojim ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
djeka, nbjelovu hibiji su vam prekrasni...ma svaka čast cure |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme divote, čekate drugu godinu da vidite mog i Hoyinog što smo dobile od Primorke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ma kako jako lijepi, oni su preprelijepi!!! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Nina svi su posađeni
|
|
|
|
![]() |
|
Ja ih imam 11 velikih preko 8-9 godina i nekoliko manjih i mladjih, ali ja ih dosta orezem u prolece, tako da moji nisu visoki, ali su lepo popunjeni. Moji hibiji su 90% od reznica koje sam uzilila. Ali vrlo lepo uputstvo imas na Nininom sajtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Antune, nadam se da si do sada vec sve posadio.
ciao, Nina |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Antune, nemam sada, ali bit ce uskoro na njemu mnogo cvjetova, pa cu slikati.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Djeka super su ti hibiji,posebno oni višebojni.Ja imam 4 boje i neki dan sam kupila još i bijeli.Dosta su mi visoki jer imaju nekoliko godina.Nisam ih pokušala razmnožavati,pa te molim za savjet kako je i kada je to najbolje.Osim toga čime ih ti prihranjuješ?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nbjelovu,imaš li neku drugu sliku 011
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |