Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, hvala. A što si ti napravila od svog dvorišta!!! Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni, seni ne zna čovjek kako da više hvali te tvoje grmiće, stabalca, ma tebe ženo, ti si genijalka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrsenstvo:)
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Također i jednu malu hebicu s roza cvijetićima.
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam na tržnici ugledala budleu kakvu nemam. I naravno, nisam mogla a da ju ne kupim. Još je mala pa će tek iduće proljeće u vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela lagerstroemia i bijeli hibiskus
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WooW !!! Bijela lagerstroemia je nešto posebno!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fantastične su stvarno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Seni. Sad više nisu samo grmovi i stabalca nego i puuuuno cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Ceasalpinia gilliessi kod mene prezimi (napominjem da sam u unutrašnjosti Istre i da zna biti i ispod - 10)
Budleje, lantane, lagerstroemie....................da ne nabrajam - savršeno!
|
|
![]() |
|
Lagerstroemie su ove godine počele cvjetati ranije nego predhodnih godina.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nata, nisam sigurna kako bi se ceasalpinia gilliessi održala zimi na kontinentu.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj seni odmor za oči i dušu !! očarale su me lantane stablašice i ceasalpinia gilliessi koje viđam na moru i onda zaboravim istražiti dal bi uspjele prezimiti vani kod nas na kontinentu .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala ti na odgovoru
|
|
![]() |
|
Hana, još je bila zima (veljača) kad sam od Lantane dobila reznice bijele budleje. Posadila sam ih u teglu, tamo su se zakorijenile i narasle, a tek sam ih prije desetak dana posadila u zemlju.
|
|
![]() |
|
Andrea, svakih desetak dana dodam tekuće gnojivo. To je sve.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je po običaju predivno!!!
![]() Budleja ova roza me očarala, a i tvoje lantane stablašice tako lijepo cvjetaju. Moja je tak slaba ove godine sa cvijetom. Što im činiš? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |