Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rado bi, ali nisam ga još nabavila
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čudno da Hoya nije stavila sliku svoga
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
potpisuje Lilly
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super jeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh sad sam tek skuzila sta je to krumpirko
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jasminaaa ubila bih za ovakvoga, predivan je.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jako lijepo!
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Prepreprekrasan je!!!!
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Ovo je bijeli solanum.U punom cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Pusti ga da raste do određene, željene visine i onda mu otkini vrh. Počet će tjerati sa strane. A sve što potjera po ravnoj grani, redovito otkidaj i to će mu biti stavalce. Tako sam ja formirala i krumpirka, i fuksiju i sada radim na hibiskusu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
na flori sam kupila bijelog i plavog krumpirka..lijevi je bijeli,a desni plavi,ali sad su ko šibe...kako ću plavog kao drvce oblikovati?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() volim cvijece pa cu se pomalo javljati vjerojatno svugdje......[
inace ucestvujejem na stranim forumima o cvijecu...
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora dobro nam došla među ljutbitelje krumpirka. Jako ti je lijep.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
smijem vam pokazati svoj, cvate vec mjesec dana......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Nikako da dočekam te cvjetiće, ah ta moja nestrpljivost
![]() Athena, možda mu nedostaje željeza. Ili ga probaj prihraniti s nekim gnojivom za zelene biljke.
|
|
![]() |
|
Ako je gust, cvast će. Ne očajavaj Primorka.
Ali ja očajavam. Moj cvate, ali mu se sve lišće nekak objesilo i žuti. I iako izgleda jadno, cvate. Kako da ja pomognem svom?
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Moj krumpirko je prekrasno raširio svoje grane i lijepo se zgusnuo, ali nema niti jednog jedinog cvjetića. Imate li kakvu ideju kako da ga natjeram na cvatnju? |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Baš mi je zanimljiva ova biljćica,gledala sam ga u Sv.Filip i Jakovu i mislila ga kupiti,ali sam na kraju odustala jer sam bila kratka sa kunama!!!
![]() |
|
![]() |
|
Moj je krumpirko od dobivenih grančica ipak dobro ukorjenjen i dao mi jutros predivan cvjetić
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
NAŽALOST JOŠ NIŠTA I MISLIM DA NEĆE,
ali bit će ih nadam se na flori i ovaj put ću biti pametnija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |