Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 22:24
boca je i ovako lijepa, no s detaljem će biti baš posebna...jedva čekam slikicu....ClapSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 20:38

drage moje, hvala vam puno na idejama, ovako sam se odlučila pa ćemo vidjeti: probat ću ideju od goge-osijek, akrilnom bojom (nemam crvene konturne) iscrtati neku borduru, i to prvo na vrhu boce, pa ako mi ne uspije, onda ću to sve prekriti nekom trakicom...

al ne mogu vam opisati koliko mi znači što svoje zamisli djelite sa mnom, baš ste sve do jedne na ovom forumu prava pravcata smile76

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 18:48
malena, mogu ti samo ponovit sve što su ti forumašice napisale. smile55
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 16:18
odlicna boca....ja bi na tvom mjestu crvenom konturom iscrtala neku sitnu, jednostavnu borduru, kako na vrhu boce, tako i na spoju crno - crveno...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 16:10

meni je boca prekrasna. da, mislim da je dobra ova ideja sa nečim crvenim na vrhu - čap ili mašnica. jedva čekam da vidim kako će ispasti kad to još završiš.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 11:50
Malena, krasna boca, krasna tegl, krasna kutijica....ma sve mi je prekrasno

smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 11:40
smile141 krasna bocasmile141
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 10:26
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Malena ...a možda samo neki detalj na poklopcu...recimo da je on crven ...ustvari je baš o.k

mislim da ću iskoristiti dio tvog prijedloga, staviću neku crvenu trakicu ispod samog grlića, mislim da će to onda razbiti crnilo

čini mi se vrlo dobrom zamisli...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 09:49
drage moje, hvala vam puno na komentarima, na tome što navraćate kod mene i na svim idejama i savjetima

smile58 smile79
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 09:47

Malena ...a možda samo neki detalj na poklopcu...recimo da je on crven ...ustvari je baš o.k

mislim da ću iskoristiti dio tvog prijedloga, staviću neku crvenu trakicu ispod samog grlića, mislim da će to onda razbiti crnilo
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 07:31
smile55
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:46
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:43
ja ne bih nišrta dirala na ovom crnom dijelu... 
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:41
Danas sam si priuštila šetnju tvojom galerijom u cijelosti i mogu samo reći smile227 krasni radovi, naročito crno-bijele kombinacije koje doista radiš odlično, ona kutijica u sivo-crno-bijelim tonovima je prefenomenalna...

Ali i ova posljednja crvena je doista maestralna...Bravo Malena
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 20:04
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Prekrasna ti je kutija s notama, ali i onaj lonac za cvijeće...po mom guštu!

hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju radovi. danas sam poklonila jednu posudu za cvijeće, ali se nisam sjetila slikati prije
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 20:03
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 20:02
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 20:02

ova boca još nije gotova do kraja, trebam urediti vrat boce, nisam jjoš dobila ideju, ali mm kaže da mu nedostaje nešto na crnom dijelu, pa ako neko ima ideju dobro će mi doći :)

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 19:52
Prekrasna ti je kutija s notama, ali i onaj lonac za cvijeće...po mom guštu!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 19:21

Wink
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Draga malena....polaskana sam činjenicom da misliš da vas dvije , ti i moje djetešce,možete u isti koš, ali istina je nešto sasvim drugo. Draga moja ti si toliko dobra u tome što radiš ...toliko uredna, s prekrasnim odabirima motiva, boja, jako volim doći na tvoje stranice i uživati u  tvojim radovima. Ovaj zadnji poseban je ..prekrasan odabir boja...crvena...je baš crvena...eto puno toga što drugi nemaju , imaš baš ti. Nitko nije isti...svi smo po nećemu posebni...veselim se tvojim novim radovima i očekujem ih sa nestrpljenjem...smile79

a jel to znači da me nećeš upoznati s kćerkom? smile198

Dapaće ...ako želiš zašto ne...obje ste posebne...kao što sam već rekla....i svaka ste u svojoj kategoriji najboooooolje...Wink

smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,410 sekundi.