hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
boca je i ovako lijepa, no s detaljem će biti baš posebna...jedva čekam slikicu....
![]() ![]() |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
drage moje, hvala vam puno na idejama, ovako sam se odlučila pa ćemo vidjeti: probat ću ideju od goge-osijek, akrilnom bojom (nemam crvene konturne) iscrtati neku borduru, i to prvo na vrhu boce, pa ako mi ne uspije, onda ću to sve prekriti nekom trakicom... al ne mogu vam opisati koliko mi znači što svoje zamisli djelite sa mnom, baš ste sve do jedne na ovom forumu prava pravcata |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
malena, mogu ti samo ponovit sve što su ti forumašice napisale.
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
odlicna boca....ja bi na tvom mjestu crvenom konturom iscrtala neku sitnu, jednostavnu borduru, kako na vrhu boce, tako i na spoju crno - crveno...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
meni je boca prekrasna. da, mislim da je dobra ova ideja sa nečim crvenim na vrhu - čap ili mašnica. jedva čekam da vidim kako će ispasti kad to još završiš. |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Malena, krasna boca, krasna tegl, krasna kutijica....ma sve mi je prekrasno
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
čini mi se vrlo dobrom zamisli... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
drage moje, hvala vam puno na komentarima, na tome što navraćate kod mene i na svim idejama i savjetima
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
mislim da ću iskoristiti dio tvog prijedloga, staviću neku crvenu trakicu ispod samog grlića, mislim da će to onda razbiti crnilo
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Malena ...a možda samo neki detalj na poklopcu...recimo da je on crven ...ustvari je baš o.k
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
ja ne bih nišrta dirala na ovom crnom dijelu...
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|||
![]() |
|||
||
hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju radovi. danas sam poklonila jednu posudu za cvijeće, ali se nisam sjetila slikati prije
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ova boca još nije gotova do kraja, trebam urediti vrat boce, nisam jjoš dobila ideju, ali mm kaže da mu nedostaje nešto na crnom dijelu, pa ako neko ima ideju dobro će mi doći :) |
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Prekrasna ti je kutija s notama, ali i onaj lonac za cvijeće...po mom guštu!
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |