Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sada imaš krasnu kombinaciju plavo-bijelu , biljkica je prekrasna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
krasan je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas nisam mogla odoljeti i kupila sam si bijeli balončić - plavog već imam
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Hvala, Trisa i Vanja! Bija mi je gust, a onog malog nisan planirala uzet, s kvzi cvjeticen, a kad san skuzila da je to lipilo, uzela san ga, bilo mi ga zao. Na masu ih je zalijpljeno bilo, i sta je najgore, ljudi padaju na to, cula san do sebe jednu gospodju kako uvjerava drugu da je to pravo:)
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Tweti lipo si se ponovila
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tweeti ne možeš ti bez kaktusa, ma glupi umjetni cvjetovi - mrzim ih.
Ružice su prekrasne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Danas san i ja malo bila zlocka, opet dovukla doma nove kaktusice, jos samo moran smislit kako skinit ljepilo s jednoga, bio mu je neki umjetni cvijet zalipljen.. to ne mogu nikako shvatit!
![]() ![]() male ruze, narancaste i roze, iako na slici ne izgledaju tako: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Katrea bravo za tvoga muža koji zna odabrati cviće i obradovati te. Prekrasan je flamingo.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Budući sam ja iz Samobora, uvijek na feštama popevemo "Sanoboru na placu ja pajdašicu mam...", pa tako i ja širim svoja poznanstva i na druge gradove.
![]() Danas u Karlovcu na placu zapeo mi štand sa dosta grmolikih biljkica i naravno razgovor s prodavačicom koja me jako podsjetila na našu Baku Beu donjela doma Limunastu travu - cederi po talijanski i grčki bosiljak (ako sam dobro zapamtila). U ponudi je bila aronija, žižula, papar i ostalo nisam zapamtila, ali je spominjala i austrijsku borovnicu i mislim da ću gospođu opet posjetiti. P.S. Toliko sam bila tužna kaj idem za Klc delati povremeno, zbog dolaska sa posla još kasnije, ali u svemu sam pogriješila! A i porijeklo mi je južnije od tog gradića tako da mi je sad i drago što češće idem tamo! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogledaj pod eustoma - to je drugi naziv za lisianthus
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prodavač rekao trajnica, voli sunce ili polusjenu ......... na netu baš nisam našla nešto
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno je. ovu prvu biljku imam i ja samo bijelu, što su ti rekli gdje prezimljuje u zemlji ili na hladnom mjestu?
|
|
![]() |
|
Katrea bome si se dobro ponovila sa lipim cvićem
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam bila na placu i .....
![]() lisianthus
scabiosa
pentas
Ovaj put sam bila pametnija
![]() Prve dvije bi trebale biti trajnice, a treća jednogodišnja, koja može prezimiti
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
manči... a baš sam se tebe sjetila kad sam ju kupovala. Kod tebe bi na moru još bolje uspjevala.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...joj što mi radite....lana - duranta, prvi put vidim....horti - hoste i hebe - super....slavonka, divna biljka...da li je to začin kurkuma...??
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
u subotu kupila durantu. Nema još cvjetova pa stavljam sliku s net-a
![]() |
|
![]() |
|
dobro i lipo ste se ponovile
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
dobila sam ovaj prekrasan cvijet,zove se Curcuma
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |