Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
samo polako,... strpljen spašen...
strpljive smo mi, i znamo da te vile ne nastaju samo tako preko noći nekom vilinskom moći, već vrijednim i svestranim monninim prstima... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
..nastavak slijedi:
3. nogice
za početak izvaljajte otprilike dva jednak dijela polimera
![]() savijte u početni oblik noge
![]() oblikujte petu i malo izdužite, pop potrebi spljoštiti
![]() odsjecite dio od prstiju ako je predugačko, poravnajte
![]() napravite prstiće
![]() malo oblikujte i napravite noktiće
![]() dotjerajte izgled noge
![]() na kraju bi trebali dobiti ovakve dvije nogice
![]() kad se ispeku na tijelu, odstranite višak brusnim papirom (one "zanoktice" koje strše), sve se prebrusi da bude glatko.
...ne zaboravite palčeve na dvije različite strane, da ne ispadnu dvije desne ili dvije lijeve
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
iz tvojih ruku to izgleda tako jednostavno...ipak ostajem samo guštati kako ti to radiš...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Pravi si skulptor, draga Monna
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Mona kada ovo čitam sve mi djeluje tako jednostavno, ali sam sigurna da bih zapela već kod oblikovanja noge, ne kod prstiju.
Htjela sam samo ponoviti da si prava umjetnica...
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
toliko je lipo da ta mala nogica izgleda kao da je prava
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Ovo je FAMOZNO!!! Zaista ti se divim na vještini i srcu :)))))
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
woooooooooow....ja ovih dana nisam svračala kod tebe i propustila sam pravi doživljaj...mogu ti samo reči da ti se sad još više divim.....zaista imaš ruku, srce, strpljenje...ma sve..teško je opisati talent poput tvojega-posve si jedinstvena....svaka ti čast
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga monna , moram priznati da sam često u društvu znala čuti izraz "monine vile", i ja luda kao da samo postoji decoupage pregledala tamo sva imena a nigdje monne. Pregledala sam tvoju galeriju od prve do zadnje stranice...i ako i dobijem otkaz jer sam u ekran buljila i buljila nije mi žao....ovo je predivno što ti radiš, fantastično...fascinantno. Stvarno ....tvoje vile, a i sve ostalo ostavlja bez daha. Koje ti spretne ruke imaš draga...![]() |
|
![]() |
|
Draga lula, ipak si me našla
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Iznimno mi je drago da jesam....
![]() |
|
![]() |
|
Draga ...eto nešto mi je palo na pamet...jučer sam bila u jednom dućanu i vidim da tražiš za svoje vile mahovinu i druge stvarčice za podloge. Tamo sam vidjela boju ...ima ih raznih, ali svidjela mi se je zelena koja u sebi ima nešto tipa nekakve niti ili vlakna i to kad se osuši djeluje kao prava pravcata trava.....a dućan ti je
Megacolor Zagreb
boje i lakovi Savska 160 tel -01 6055291 www.megacolorzagreb.hr |
|
![]() |
|
Lula, otvorila sam ovu stranicu, ali nemaju baš nešto pregledno, pa me zanima ako znaš naziv te boje da mi javiš..
![]() |
|
![]() |
|
Oprosti ako ime ne napišem točno do kraja...žena na telefon mi je rekla da se zove MODELIER GRASSS imaš ju u svjetlo zelenoj, tamno zelenoj, žutoj, naranđastoj, bordo boji...ima ih još par boja ali ishlapilo mi nisam sigurna za ove jesam...
|
|
![]() |
|
hvala puno lula
![]() |
|
![]() |
|
Nema na čemu monna , meni i je bit foruma da si pomažemo, učimo jedni od drugih i da se dobro osjećamo i družimo sa ljudima koji vole iste stvari....ako mogu rado ću pomoći.
![]() |
|
![]() |
|
Danas ništa od slika...baterije se ispraznile...ali idući tjedan će biti. Stolac koji sam spasila od bacanja je pofarban, i skoro dotjeran do kraja, kombinacija bijele, bež, do svijetle oker boje.
Sad sam u potrazi za nekom škrinjicom...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Puni baterije!Hoću slike!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |