hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Malena, gdje je zapelo??? Gdje su novi radovi???
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ajoj, baš ti hvala! Tek je u povojima... ![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
Izzy sviđa mi se tvoj blog, samo trebam vrijeme da sve pregledam
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
hvala drage moje
![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Boce odlične,hoćemo tacnu!
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Sjajna je!
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Tebi stvarno idu boce,ja nikako da se odlučim...i ja se veselim da vidim tacnu
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
baš se veslim...imat ćemo što vidjeti....
![]() |
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
baš mi je super ova boca,,,jednostavna i efektna...volim mentu...
|
||
![]() |
||
|
joj moram se pohvaliti, danas dok sam bila na terenu, našla sam u jednom centru drvenu tacnu za svega 1,5 eura, odlična je... a kupila sam i par pepeljara prozirnih, pa ću to da radim :)
|
||
![]() |
||
|
nešto sam već radila sa crno bijelom bocom, mislim da će ispasti pristojno na kraju, a kod ove zelenkaste mi se ne sviđa što nisam mogla u potpunosti iskružiti salveticu da mi se ne raspadne, pa ima zelenog sa salvetice previše vidljivo... također, na ovoj drugoj boci ima i crackle, ali ne vidi se baš najbolje... planirala sam staviti travaricu u nju i prodati je
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jako lijepe boce. Ja bi oko ove crne stavila recimo crveni liko ili onu mrežastu crvenu mašnu
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
jako lijepo draga moja...i ti ih sipaš ko iz rukava, a meni nešto kažeš...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
E malana, malena...jako lijepo osmišljena boca...stvarno ti idu boce.
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Boce su mrak. Odlično, sjedni 5+!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Obožavam boce na svaki način. Tvoj rad je tako lijep i originalan bravo malena!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
evo jedna gotova boca:
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |