Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 06:21
Rođendanka moja, hvala ti na savjetu - moguće je da je baš to razlog što mu listovi žute!! Malč ispod njega danas sklanjam.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 00:43
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Dragoljupče žuto-narančasti mix. Znate li možda zašto mu listovi žute??

Vjerojatno velika vlaga. Odmalčari ga.

Evo iz jednog teksta:

Sadi se kao što je već rečeno na topla i sunčana mjesta i polusunčana u proljeće .I iznimno mu pogoduje suho i pjeskovito tlo koje je dobro drenažno i slabo plodno. Ukoliko je tlo bogato, biljka slabije cvijeta i samo se stvara zelena masa. Zbog toga biljku ne treba prihranjivati i ne treba ju previše zalijevati. Iznimno dobro podnosi suha razdoblja.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:47
koje ogromne razlike u tako kratkom vremenskom razdoblju - da ne vidim nebi vjerovala!  ograda od lavande super, a kaj da se ponavljam za ostalima:  sve prekrasno, vrt ko bonbončić!!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:27
Joj draga moja i ja bih s tobom do Bee, šteta da nam nije bliže.

A tvoj vrtek je tako lijep da mi je malo šašavo se ponavljati.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:05
Cure moje lijepe, drage - hvala na pohvalama!

Neki sam dan ovaj plavo-nježno-ljubičasti cvjetak dobila od SilveK i već cvate

I, ograda od lavade... Ljubav moja... Kod Bake Bee ću kupiti i bijelu i tamniju lavandu i uklopiti ju u dvorište.. Već se sada radujem!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 12:28
Evo samo malo autom da ga progazam i odesmile115---------šteta ne izgazati gasmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 11:33
Veliki preobražaj vrta kao ružno pače u labuda.
Zna maca kod koga doći u vrt, i ona uživa.... Tongue
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 11:27
Ja mogu samo ponoviti - krasan vrt, sve ljepši i ljepši
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 11:18
Anaida one usporedne slike su super, dok ih tako ne vidiš ne možeš zamisliti koja je to razlika.
Sve pohvale tvom vrtu i cvijeću i kamenu i oleandru i svemu Clap
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 11:03
Prelijepo. Clap Cinije su ti tako velike, moje je pitanje ako su višlje od pedlja. Čini mi se da mi je batat iz zemlje prolistao. Slikat ću te ćemo identificirati.

Maca zna što je ljepotasmile99
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 10:56
Hvala moje drage prijateljice na lijepim mislim aupućenim i meni i mojoj okućnici. Ja sam sretna a ona bujna - pa da vam novim slikicama to i pokažemo..

SilveK - mlječika rasađena na puuuno mjesta, ovo je samo jedna slikica di ju imam

Leptirići i bube na cvijeću

Pada kiša - svakodnevno.. evo kišo-pljuskovitih slikica

Pogled kroz travu

Oleander u svojoj ljepoti

Napokon - prvi cvjetovi!!! Hibiskusa - sobnog koji je preko ljeta vani

Ljetnog jorgovana koji će uskoro biti pod opsadom leptira, pčela, buba..

Zagreb- Split. Plavo-bijelo.

Kerija se zeleni, ispod nje sam posadila cosmose koje mi je SilveK darovala. Imam ih još i iza kuće ta na par mjesta uz ogradu.

Otočić u sjeni šljive. Astilbe sad ne cvatu, nego se samo zelene... Čekam ponovni cvat. Tu je lišće ukrasnog krumpira, svjetlozeleno i ljubičasto, iza su tikvice, par hosti koje mi puževi non-stop tamane, kadifice dvije tri i još ponešto u manjem broju..

I na kraju gospodična (ili gospončić) Mačka kojoj je u mojoj okućnici lijepo - a ja ne znam čija je. Uglavnom svakodnevni mi je gost!

To sam ja zamislila danas s vama podijeliti. I ostvarila. Vraćam se poslu i nosim vas u mislima sa sobom. Ljubim!!
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 00:53
Sve je prekrasnosmile99 i vrt ti spada u prvu liguWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 00:51
Ja pileće brikete razrjeđujem 50 lit +1-2 lit briketa, s tim da još dodajem vode kod zaljevanja. To đubrivo koristim samo za cvijeće, jer je bio a ne i eko. Pilići ( pogotovo holandsk)i su sa svačim hranjeni. Za povrtnjak stavljam konjske eko brikete i jako je dobro. Mada mi se juha od trave najviše sviđaEmbarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 00:46
Niho pospi toz od kave ( skuhane) u kamenjar i okolo biljaka, Hoja je tjerala puževe na samoubojstvo timeWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 00:03
Draga moja Anaida -gledajući u tvoj kamenjar i rekla sam ti da sam i ja napravila sebi . Baš ispao krasan  svega posadila ali ostala sam bez i svega . Sve mi puževi pojeli - PO dva puta sam sadila i sad nema ništa osim mali ćuvarkuća i stabljike sa procvijetanim kadificama-kako je to žalosno . I neću više ništa raditi i sebi praviti samo se razočaram--------i neću više ovdje navraćati samo se rastužim 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:36
mene kod tebe nije bilo već neko vrijemeEmbarrassed i moram ti priznati da sam ostala zapanjena promjenamaSmileClapSmileClap
nevjerojatno koliko je sve drugačije..posve druga okučnica....woooooooooow....definitvno preobrazba u najboljem smisluSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:15
Super usporedba vrta! ClapI ja sam nedavno uspoređivala svoje slike prije i poslije, iskreno, stvarno sam se zapanjila, a tako je i kod tebe, velika razlika u tako kratko vrijemeSmile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 19:51
Jako se lijepa razlika vidi u kratkom razdoblju .
Sviđa mi se tvoj kamenjar ,a naročito japanski javor.
Moram si ga nabaviti .
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 19:00
Najljepša hvala svima na lijepim riječima. I ja sam baš razmišljala kako bi nam dobro došla neka opća tema s slikicama vrtova prije - poslije... Ako ste svi za to i ako su admini za - mogli bismo nešto pokušati...
P.Bosmans
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 14:13
Već po prvim slikama iz tvog vrta, moglo se vidjeti da će se to jednoga dana pretvoriti u predivan, njegovan vrt. Sviđa mi se ideja o fotkanju prije i poslije...mogli bi otvoriti temu o tome.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,352 sekundi.