Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 42> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno...nemam šta drugo reći nego
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Bako, ono plavo je torenija. Imam i žutu s ljubičastom sredinom. Njena se slika nalazi negdje na predhodnim stranicama.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Seni, prekrasno. A što je ono plavo? |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugojanac, nisam sigurna da bi rajska ptica ili ceasalpinia gilliessi uspjela na kontinentu. Ja sam ju dobila iz sjemenke i ako si zainteresirana javi se na jesen pa ću ti poslati sjemenke.
|
|
![]() |
|
Bugojanac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
E još samo jedno pitanjce i ja imam dosta grmova, ali nemam rajsku pticu!Seni da li znaš može li ona opstati u Osijeku i gdje se može nabaviti?Prekrasna je!Laku noć!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bugojanac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Majko moja mila, uđoh u ovu temu i nikad kraja, umjesto da idem spavati ja se divim ovoj ljepoti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvoji grmovi i cvijeće je fenomenalno, sviđa mi se ovaj bijeli dupli hibiskus
dali i on ima sjeme?? ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno i koje živopisne boje
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pregledala sve od 1 - 24 i nemam teksta.......
Koliko god ja htjela pohvaliti - drugi su sve rekli i moj jedini komentar je ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Poseban!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čini mi se da je moja budleja stigla sa Brača nešto prije tvoje, a tvoja već cvate i tako je bujna. Negdje griješim.
Moram nešto poduzeti. Nije baš takva razlika u klimi kod nas.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica, ceasalpinia gilliessi nije isto što i albicija. Imaju slične listiće. Albicija je veća rastom i cvijetovi su različiti.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Zastao mi dah gledajuči tvoje cvijeće.Predivno!!!
Reci mi ,nije li ona ceasalpina gilliessi zapravo albicija,ili je samo slična albiciji? |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno sve do jedne biljčice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |