Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 226> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Niho, predivnih boja!Zbilja ti je lijepo cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čvrsto i zdravo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
samo ti zalijevaj nije voda skupa
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod nas kiše, kiše, kiše, kiše i kiše ima bar toliko koliko sam ja napisala. Jučer je bio prvi oblačno/sunčan dan nakon 20-tak dana svakodnevnih pljuskova. Ja uživala jučer... A jutros oko pola 4 opet je počela padati.... I pada, pada,pada...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I Anaida ni kod mene nije ništa bolje -non stop kiša i kiša -evo danas ne pada a jeste ona sitna samo sipi rosulja i udavi više ne znam kako mi i cvijeće raste više
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod mene Niho ne pada, sunce, more toplo, cvijeće buja, a ti nećeš doći...
Cvijeće ti je prekrasno i raznoliko, a već sam i rekla fotografije sve bolje i bolje, moraš još samo paziti da ti je sunce uvijek iza leđa kad slikaš i bit će savršene ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
--Prvi cvijet kadifice preko foruma uspješno....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Predivno sve od reda ,ne mogu ništa izdvajati ,kod tebe je uvijek rascvjetano ,predivno...!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bravo, naša genijalka
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
begonije su moji favoriti al u biti sve je fantasticno...stvarno lijepe boje...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kadifice su uvijek moji favoriti
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ma ja samo probala postaviti sliku preko foruma a ono vidi koliko velika slika ispala i ja morala stati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lijepe kadifice
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šta fali slici. Jest malo veća, ali se stranica brzo otvarala. Dobro je!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Niho, baš ti je sve odlično! Mene se posebno dojmila ona tvoja gomoljasta begonija šta ima duple roza cvjetove i tamno-crveno lišće. Bogami....do sada ne vidjeh takvu, prekokrasna ti je....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uspva me dok treba da otvori sliku jako su prevelike. Juče Bergenije sam toliko čekala njene ćuvarkuće i nisam uspijela vidijeti pola otvori i stane ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kadifice moja omiljena boja - narandžaste. Ja kupila jednu narandžastu i tri žute a ispale sve četiri iste! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |