Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 131> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo malo i mojih hibija,žuti dupli...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Lijep grmic, dobro osisan, kompaktan...Obicno ljudi ne sisaju, pa su hibisi krakati i previsoki, sa malo grana. Ovaj je savrsen.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjaji od zdravlja, super!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo da se i ovdje pohvalim (baš sam halisava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobila sam ga prije dva mjeseca...imam još jedan i nadam se da će me i on uskoro obradovati cvijetom. Baš me zanima kakve je boje. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vera, ja imam nesto sjemena coccineusa crvenog. Inace, sjeme svih tih vrsta se lagano moze naci na internetu.
ciao, Nina |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
nbjelovu, gdje ima sjemena za nabaviti. Ne mislim na syriacus.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A može li isto kao tropski,reznicama?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Antune, najlakse je sjemenom.
Syriacus se moze lagano i reznicom, a moscheutos i coccineus je najlakse sjemenom, oni cvatu vec prve sezone nakon sijanja. ciao, Nina |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A kko se razmnožava vanjski hibiskus
|
|
|
|
![]() |
|
ozy girl ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 3 |
www.bugenvila.com
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Mozes li napisti tu stranicu na kojoj si gledala Denisove hibije i ja bih rado pogledala.
Hvala unaprijed! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
ozy girl ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 3 |
Bas su vam super hibiskusi.Gledala sam hibiskuse(web strana) kod g-dina Denisa Bojcica ali nigdje nisam nasla cijenu.Da li je netko zna ?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
šta reči za ovaj prekrasan hibiskus, on sam o sebi sve govori.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() Ponovo moj zuti hibi, ima bas intenzivno zutu boju, jednoj od mojih prijateljica se on najvise svidja. Nina i svi ostali, koji ste stavili slikice svojih hibija, zaista su prekrasni. Svaki je lijep na svoj nacin. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Predivan je taj mocvarni,dali se razmnozava reznicama?
|
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zeleno-bijelo-roza i još ne cvijeta
moja ivana ima tri grane ali sam je malo povezala jer su cvijetovi teški hvala na inf. srezati ću je |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bromelija, kakvim sarenim, zeleno-bijelim ili zeleno-bijelo -rozim??
Moja Ivana je divna. Dogodine je malo srezi, ona je jako cvatna i steta je da ti ima samo jednu ili dvije grane, kad moze imati desetak i biti sva puna cvijeta. |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
onaj sam kupila od bojčića, on ga je registrirao pod "moja ivana"
i stvarno je poseban, a imam još jednog sa šarenim liščem ali mi još nije cvijetao jedva čekam, jer ne znam kakav će biti |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |