moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Djevojke
![]() Djevojke dužna sam vam staviti da vidite "100 kg vrganja"..navečer ću to obaviti...... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne slike! Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sve u stvarnosti izgleda daleko bolje, koliko god se trudila fotka uvijek "zaboravi" na nešto...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Iris i primavera zahvaljujem
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
brani svaka čast...predivno slikaš
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() kutija za vino |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() oslikane pločice na terasi |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Brani, tvoji radovi su prekrasni, prava si umjetnička duša, imaš svoj stil .....moj mali savjet je ako možeš da svakako odeš na taj tečaj jer puno se stvari nauči kada se nešto vidi kako se radi i kada dobiješ savjete od prave osobe....u to sam se uvjerila nekoliko puta.......Osim toga nešto češ učiniti i za sebe osobno.........napunit ćeš baterije i biti ćeš sretna i zadovoljna
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su fantasticni...aktovka mi je super!!!ne nosim ih al tvoju bi nosila stalno..... a za vrganje,super...ja ih obozavam al nikad nisam nista nasla..
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Svaka čast....toliko vrganja...trebalo je to očistiti. Dobro kaže Primavera, treba ih posušiti....
|
|
![]() |
|
Ajme, ne mogu vjerovati draga Brani... Toliko vrganja na jednom mjestu, gdje toga ima?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Poslikano na mob. kad sin dođe pošaljem vam sliku, put puncat stol...strašno bilo za vidjeti. Ove god. kod nas ima vrganja jako puno, a samo da opišem naš jučerašnji nalazak. U početku tu i tamo koja gljiva, puna košara za 1 sat hoda, a onda nas muževi zovu još u brdo i naveli nas točno u vrt varganja. Kolegica mi ovako kaže:Isuse, da se se vidjela kad si stala u te silne vrganje, malo si zvala, malo slikala, malo brala. skakutala... bilo je neponovljivo.Idemo i danas, samo ne znam što ću s njima jer mi je pun frižider
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Isusek! ja to dobro vidim?? 100 kila? Ajme!
Ja bih bila sretna da nađem 2 vrganja!
Slikaj obavezno!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje forumašice, moram vam se pohvaliti da sam jučer bila u gljivama(varganji) sa mojim mužem i prijateljima. Ubrali smo oko 100 kg svaki. Nočas čistili do 1 sat.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |