Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 52>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 08:50
Hippy, lula...smile79 hvala!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 15:34
smile71super je...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 14:30
Monna, baš je romantiš .... sviđa mi se
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 14:23
Konačno da vam pokažem stolac koji sam radila;
..ovako je zgledao prije

...a ovako izgleda sada...

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 21:07

Hvala Željka, Orca i  Miki!!!smile78

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 20:46

Vidio sam sve radove. Vila žabica je najljepša!

Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:59
monna ti si jedna predivna mala vila...pozdravi mi zvončicu Wink
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:47
Uvijek me tvoji radovi očaraju...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:28
Puni baterije!Hoću slike!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:23

Danas ništa od slika...baterije se ispraznile...ali idući tjedan će biti.

Stolac koji sam spasila od bacanja je pofarban, i skoro dotjeran do kraja, kombinacija bijele,  bež, do svijetle oker boje.
Sad sam u potrazi za nekom škrinjicom...
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 15:22
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

hvala  puno lula smile78

Nema na čemu monna , meni i je bit foruma da si pomažemo, učimo jedni od drugih i da se dobro osjećamo i družimo sa ljudima koji vole iste stvari....ako mogu rado ću pomoći.Wink
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 12:20
hvala  puno lula smile78
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 11:10
Oprosti ako ime ne napišem točno do kraja...žena na telefon mi je rekla da se zove MODELIER GRASSS imaš ju u svjetlo zelenoj, tamno zelenoj, žutoj, naranđastoj, bordo boji...ima ih još par boja ali ishlapilo mi nisam sigurna za ove jesam...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 10:24
Lula, otvorila sam ovu stranicu, ali nemaju baš nešto pregledno, pa me zanima ako znaš naziv te boje da mi javiš..smile143
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 16:08
Draga ...eto nešto mi je palo na pamet...jučer sam bila u jednom dućanu i vidim da tražiš za svoje vile mahovinu i druge stvarčice za podloge. Tamo sam vidjela boju ...ima ih raznih, ali svidjela mi se je zelena koja u sebi ima nešto tipa nekakve niti ili vlakna i to kad se osuši djeluje kao prava pravcata trava.....a dućan ti je

Megacolor Zagreb
boje i lakovi
Savska 160

tel -01 6055291
www.megacolorzagreb.hr
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:40
Iznimno mi je drago da jesam....Smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:07
Draga lula, ipak si me našla Wink razveselila si me komentarom!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:54

Draga monna ,

moram priznati da sam često u društvu znala čuti izraz "monine vile", i ja luda kao da samo postoji decoupage pregledala tamo sva imena a nigdje monne. Pregledala sam tvoju galeriju  od prve do zadnje stranice...i ako i dobijem otkaz jer sam u ekran buljila i buljila nije mi žao....ovo je predivno što ti radiš, fantastično...fascinantno. Stvarno ....tvoje vile, a i sve ostalo ostavlja bez daha. Koje ti spretne ruke imaš draga...smile71
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 09:49
Click%20Me!hvala svima na lijepim komentarima!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 22:21
woooooooooow....ja ovih dana nisam svračala kod tebe i propustila sam pravi doživljaj...mogu ti samo reči da ti se sad još više divim.....zaista imaš ruku, srce, strpljenje...ma sve..teško je opisati talent poput tvojega-posve si jedinstvena....svaka ti častClapClapClapSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.