hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | ||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hvala vam puno, ja sam čak razmišljala o bijeloj, žutoj, zelenoj, plavoj, čak i tački crne...... sutra ću probati pa javim jel mi uspjelo......
pa baš sam sretna što sam našla ovaj forum
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|||
tirkiznu dobiješ miješanjem plave i zelene....a svijetliji ton dodavanjem bijele boje
|
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Mislim da bi trebala miješati zelenu i plavu, sad samo ovisi o nijansama koje imaš i o nijansi tirkizne koju želiš postići...
![]() |
||||
![]() |
||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|||
kako da dobijem tirkiznu boju? radim nešto pa mi baš takva treba - koje boje da miješam zajedno?
|
||||
![]() |
||||
|||
joooj hvala vam
![]() |
||||
![]() |
||||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|||
tasna je fenomenalna!
![]() |
||||
![]() |
||||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|||
draga, tacna je presavrsena...vidim, idu ti printevi...sve mi je odlicno, od kombinacije boja, kompozicije..bravo...
|
||||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||||
![]() |
||||
|||
haha, to će izgleda biti ovako
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Vidim ja da je tu potrebno nešto i narezati pod kutem od 45 stupnjeva. Malo šunke, kobasice i kulena a onda ide i pivo. Pa domaći kolači koji idu uz kavicu. Cure moje kada dolazite...........
|
||||
![]() |
||||
|||
naravno da nećemo reći tako nešto.... za Tuzlansku ili Osiječku kaficu (ma može i pivo što se mene tiče
![]() |
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Idem i ja....samo nemojte reći ...ne ti ne...
|
||||
![]() |
||||
|||
nagovorit ću dragog da me ponovo zaprosi, pa možemo obnovu vjenčanja napraviti - to je super ideja, u koju god državu dođem napravim vjenčanje i udam se ponovo (da mi vjenčanica ne kupi prašinu bezveze)
a Bogami možemo organizirati i Tuzlansku decoupage kaficu, i kolače i kolače
![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Naravano.....evo šaljem ![]() |
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Svakako se javi kada dolaziš bit će mi drago da se upoznamo a Hippy može i meni porukica na pp za taj lak
Pusa
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
na žalost, i ja do Osijeka rijetko...jedino na svadbe...imam neku familiju tamo ![]() A ništa...pričekat ćemo prvu svadbu pa uz put organizirati i Osiječku decpupage kavicu ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sa zadovoljstvom, karmen možda već za vikend
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...i ja....Karmen, ako budemo dosadne, možda nas i pozove na kavu ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
U principu i ja ih sprejam akrlinim lakom.....ali u zadnje vrijeme sam pronašla jedan novi artikl na HR tržištu koji daje visoki sjaj i dodatnu zaštitu...tako da prvo njega nanesem...dobro osušim...i onda još posprejam bezbojnim.....poslat ću ti pp....da ih baš ne reklamiram.... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Malena i ja bi rado pila kavu s tobom poslužena ovom prekrasnom tacnom
|
||||
![]() |
||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|||
Tacna prekrasna,elegantna,ne na zid,za zid su slike, za kaficu s komšinicom,pravi se važna,imaš s ćim!!!
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |