maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 54> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslina, ti si stvarno majstorica za boce. Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja bi malo tog višnjevca iz tvoje boce
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ova smeđa mi je tako posebna...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stvarno nisi iznevjerila tradiciju...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Da ne iznevjerim tradiciju
![]() i još nešto malo drugačije...
![]() i još malo za višnjevac,,,
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
hahahaaaa
i ja gledala, kakv 3D...pa onda, pa cime je to radila, ma nemre to bit fimo...dok nisam skuzila, ajme, stvarno sam plava...i slijepa :) predivno mi je sve, sve, sve!!! |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepi komplet i potpisujem malenu i meni se na prvi tren učinilo kao da je 3 d efekt.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@lula,@malena-malena,@anastazija,@kaća43,@orca,@hippy,@anđelka,svima hvala
![]() @hippy:pp
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super komplet! Boca prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Vidim da si stalno aktivna
![]() Od maslina, preko Japana, do kruška i jabuka.... ![]() ![]() Kad ideš na godišnji? Ja se sutra vrćam u naš kvart...pa bi uskoro mogla pasti i kavica ![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
oliva moja najdraža...sa zadovoljstvom sam pregledala cijelu tvoju galeriju i jednostavno nema rada koji mi se ne sviđa...na masline mi je sve savršeno...moji morski morivi su rako zaigrani,veseli, savršeni(ona salvetica sa kamenčićima oliva ti si moj idol
![]() ps...nadam se da si potpuno ozdravila...
ps1...i ja ću ti poslati salvete sa olivama jer ja nešto tako divnoga neću nikad napraviti...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasan komlpet,boca mi je posebno lijepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja sam gledala šta je tu s gornje a šta s doljnje strane.baš mi je dobar ovaj voćni komplet.
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Baš mi se sviđa...boca pogotovo
![]() |
|
![]() |
|
Tek toliko da se aktiviram ponovo,nešto što sam u međuvremenu radila za neke kopnene vikendaše,boce za sokove,nisam sve uslikala,malo veselo...!
![]() ![]() niš spektakularno(nešto malo ozbiljnije na Razni hobi
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
boce su ti savršene...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mada obožavam masline kao temu i silno mi se svidjaju svi tvoji radovi s maslinama, i ove posljednje flaše su predobre
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslina ovaj japanski dio je savršen!!!
Prekrasne salvete i prekrasna kompozicija....super
A ni boce ne zaostaju u ljepoti...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
motivi na kutijicama su mi mrak,kutijice su stvarno divne,kao i sve ostalo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |