Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 245> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš super sve izgleda iz visine
![]() A kiša... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro jutro i hvala svima koji su me posjetili.. Jutros me na forumu dočekalo neugodno iznenađenje, kada sam uočila da mi puno slika nedostaje, tj. nekakvi su problemi s imageshackom preko kojeg sam stavljala slike, čini mi se nekakav napad hackera ili tako nešto. Srećom pa sada slike možemo direktno iz svoje galerije stavljati (Admine, moj naklon, kao da si znao da će biti nekakvih frka pa si ih preduhitrio).. Moram se još naviknuti na taj, novi način stavljanja fotki...i uopće na novi look našeg foruma Lijepo vas sve pozdravljam iz SUNČANOG Međimurja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt je predivan...ti otočići ,boje ,bilje...ma predivno!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau, tek se s pogledima s balkona može vidjeti sva ljepota....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O kakvom novom look-u govoriš, meni je sve jednako? Samo je sve sporije i stalno nekakve smetnje i izbacivanja. Ja tvoje slike vidim, samo se teže otvaraju. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve je jako lijepo..tvoj vrt i okučnica su super
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja ne vidim dosta tvojih sličica, ali ne brini. Ostale su tu negdje, vidiš tu negdje ... Pamtim svaki detalj tvojeg vrta od početka do danas. Kao da sam s tobom šetala i lani i ove godine. Ta se ljepota pamti.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
usprkos kiši vrt odoljeva i dalje je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovih me dana neće biti puno na forumu, no čitat ću vas redovito... Svima veeeliki pozdrav! (Smrčko, mislila sam na naslovnu stranicu cvijet.info, ima novi izgled)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja često navratim u tvoj vrt, baš mi je lijepo tu kod tebe
Nisam primjetila da fale sličice, čini mi se da se sve vidi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Slikat ću popodne i stavljam sutra friške slikice
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sad ti vruće a čitavo ljeto te kiša zalijeva ---stavljaj slike cvijeća ---odma
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida i ja čekam nove slikice..
|
|
![]() |
|
Evo ih, evo friškiiiiiih, vrućih, ispod peke slika moje okućnice..
Kamenjar sa mirisnim začinskim biljkicama (timijan, lavanda, puzavi ružmarin) u dva pogleda - uvijek s njim volim krenuti..
![]() ![]() Mali kamenjarčić
![]() Napokon je bijeli ljetni jorgovan pun leptira, pčela, bumbara i raznoraznih drugih letećih objekata.. A evo kako izgleda u svom cvjetnom otoku..
![]() Dragoljubi žuti
![]() Hibiskusi u cvatu
![]() ![]() Pogled na središnji otočić pun svega i svačega..
![]() ![]() A ovako izgleda najmlađi otočić s cvijećem u mojem dvorištu (lijeva strana, do budlee. Desna strana od oleandra vam je poznata kao Ivica kutak)..
![]() Puno biljkica mi je SilveK poklonila - i ovu vučiku koja već cvate.
![]() Ograda na terasi od lavande
![]() Ispod šljive..
![]() Rudbekija u cvatu..
![]() Salix i ispod ukrasno zelje
![]() Pogled s neke druge strane..
![]() Pa opet pogled s neke druge strane, da se malo zavrtimo...
![]() Cinije, dragoljubi, visoki bambus, plave i bijele crnjike..
![]() Kad na kavu svratite - evo tko će vas pozdraviti na ulazu
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To Anaida, stavljaj stalno friške sličice, imaš šta pokazati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida tvoj vrt je jedan od mojih favorita.
Zaista, cvijeće ti je prekrasno...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Otočić ,kamenjar ,biljkice ,cvijeće...predivno!
Slažem se sa proljećem ,jedan od favorita!
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Krasno, prekokrasno!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |