Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 226>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 09:19
Naravno da sam bliže i ja bi......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:29
E da je meni toliki povrtnjaksmile50
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:31
super povrtnjak..ima svegasmile50
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:56
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

E da je meni toliki povrtnjaksmile50

Smrcko ti si svoj paradajz iz. konz----- ustvari vrta već pojela a ja još nemamsmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:03
Imam ja 10 stabljika pomidorasmile223, nije sve iz KonzumaLOLLOL. I to će biti prvi koji je u Fužinama dozrio, ne zvala se ja Šmrcko ( dobro je da imam i pravo ime pa će me izvaditi kad ne  dozrije)LOLLOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:44
Povrtnjak jeThumbs%20Up
Ali vaza, djelo tvog muža je sjajna. Stvarno sve izgleda super....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 15:05
Hvala vam svima -------Šmrcko držim te za riječ
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 15:06
Thumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 18:02

Jako lijepo vrt izgleda...

Pozdravi Ervinu smile113
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 21:43
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile169

Bravo Niho, vidim da i ti voliš ove "obične" petunije. Kod mene rastu k`o koprive, svugdje, ali zato mirišuuuuuuuu. Ove kupovne su prekrasnog cvijeta, ali nemaju nikakav miris....zar ne.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 21:59
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ma jesam ja vraga i to je Sadik radio moja Korijenko 
Vidiš sad Korjenko zašto ona stalno viče ne dirajte mi Sadika. Duša od čovjeka, radi vaze, sadi kaktuse, bogme i vrt okopava, a Niho samo sunča smile52. Ma ko kobra stoji kraj njega i samo pazi.Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 22:48
Ha, baš me kat.rea nasmijala, dolazi niho u Rijeku, a ni ne zna da će joj trebat deset dana dok nas svih obiđe, popije kavicu sa svima, pregleda vrtove i osunčasmile52
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 08:08
ajoj što me iskritikova  smile232....ala me i nasmija dobro . Joj tebe je milina vidijeti a ja reko žena ozbiljna pa persiram- smile52
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 11:33
Sve smo mi Bosanke kobre žene. Moja baka je iza drugog svjetckog rata tukla udovice koje su se i našalile sa dedom. Čuvamo svoj teritorij, kad se šalimo tad smo najopasnije. Navučemo šalom i onda dobro pratimo osobu koja pokaže interes za našeg komada. Dobro ja imam malo opakiju narav kao moja baka ja odmah mlatim
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 14:24
E, cure moje, nasmijete me uvijek do suza!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 16:10
Tko te kritizira Niho? Ja Disapprove? A jok, ja samo iznijela činjenice, pa vidim ja tko motiku drži, a tko samo fotografira. A u Skradniku samo slikala gospođe koje su razgovarale sa Sadikom. Jadan čovjek.... šta li si tek njemu radila.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 22:05
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Sve smo mi Bosanke kobre žene. Moja baka je iza drugog svjetckog rata tukla udovice koje su se i našalile sa dedom. Čuvamo svoj teritorij, kad se šalimo tad smo najopasnije. Navučemo šalom i onda dobro pratimo osobu koja pokaže interes za našeg komada. Dobro ja imam malo opakiju narav kao moja baka ja odmah mlatim

Ima toga Smrcko to je živa istinaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 22:40
Ajde niho miči se s forum, pakiraj torbu, sutra putuješ, a u Rijeci ti je raspored pretrpan.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 21:24
Evo mene kod tebe bolan šta me kritikuješsmile232
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 01:44
Nihica onaj cvijet što sam ti dala može biti i godinama, sjetila sam se da je to Lora pričala. Samo ga zimi treba skloniti od smrzavanja. I dobro je da ima što više svjetlosti, obilnije cvate. Hvala za koprivicusmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.