Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma naći ću ja njega!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A jadan... Neće ni znati šta ga je snašlo! Bolje za njega da mi daju da ga uslikam, joooooj!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy šta se događa kod tebe????
Kada misliš nešto objaviti???
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Lula - hvala puno!
![]() Proljeće - strpi se malo, moram najprije u nabavu ovih dana, tek sam od petka na godišnjem pa onda ću se valjda baciti natrag u svoje kreativne vode, nedostaju mi... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedva čekam tvoje najnovije kreacije
![]() (vidim da si posjetila boj blog, nadam se da si uživala sa malim stvorenjima, hvala !!!)
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy, di su novi radovi? ako sam se ja ulinila, ne znači da i ti možeš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajoooooj, znaš kako je vruće ovdje u Zagrebu, pa ništa mi se ne da... Sve stoji i gleda me...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
virujem ti. i u st-u je danas ajme! klima upaljena, al za uru - uru ipo idem na trajekt. kod bake je opet malo drugačije, nije toliko vruće koliko ovdje zna bit.
|
|
![]() |
|
Ja nemam trajekta i nemam kamo pobjeći! A klimu jako loše podnosim tako da ju palim samo pod prijetnjom nesvjestice! Ti se lijepo provedi, baš ti zavidim...A valjda ću se i ja dokopati mora bar na koji dan ove godine!
![]() |
|
![]() |
|
nadam se da oćeš, da i ti malo guštaš. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, ni nakon nekoliko desetina pokušaja nisam uspjela ostaviti komentar na tvom novoformiranom blogu, ne znam zbog čega mi nakon upisivanja komentara jednostavno nije vidljiv donji dio stranice gdje bi trebala upisati ona slova koja služe kao šifra
![]() Anyway... ostavljam onda ovdje svoj komentar, mada nije isto, znam...
Draga Izzy, oduševljena sam tvojim blogom, drago mi je da si se odlučila na taj korak, jer ti doista imaš što pokazati. Jako mi se svidja dizajn stranice, onak, baš mi ide s tobom i tvojim načinom izražavanja... Više sam nego počašćena što si me uvrstila na spisak onih koje pratiš, u posljednje vrijeme to je nešto najljepše što mi se dogodilo vezano uz ono što radim. Hvala ti od srca na tome.
I da ne odem u pisanje romana, samo još osvrt na izbor filmova i glazbe.... Nevjerojatno... imamo gotovo isti ukus, nekak mi se čini, karmičke su to veze....
Pusa, Primavera
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Draga Primavera... Hvala ti na želji i trudu i na prekrasnom komentaru, doista me dirnuo i isto vrijeme učinio ponosnom!
![]() Ne znam zašto ti nije htjelo prihvatiti komentar, morat ću ići tamo malo napraviti reda, nema mi druge! ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj vikend sam pobjegla doma na punjenje baterija i shvatila da mi je mama u ljubičastom điru... Par jednostavnih i nosivih naušnica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Jaooooo, draga mama
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala cure moje! Evo, nadam se da sam se, kao što Primavera kaže, probudila iz ove ljetne letargije, obećajem da ću sada biti malo vrijednija, ipak i mene čeka duuugooo i vrelo ljeto uglavnom u metropoli...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Predobro!Bravo mama
![]() |
|
![]() |
|
Ajme koje prekrasne naušnice
![]() Druge su mi lijepe...slične imam i ja
![]() Tako jednostavne, elegantne i lijepe...
I sada se baci na posao...nemoj da te više ovako dugo čekamo...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |