Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 131> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nbjelovu, gdje ima sjemena za nabaviti. Ne mislim na syriacus.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo i drugog hibija jednostruki blijedo narančasti
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
još jedno pametno pitanjce..s obzirom da me nema u komadu dv a mjeseca u kući da li bi bilo pametno da kad ga sadim u veču posudu da zamješam i onaj granulat šta se napije vode? ili kako da riješim dovod vode za ta dva mjeseca(susjedu niti mrtva ne bi više zamolila sve biljke su mi istrunule od njezinog zimskog zaljevanja)
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Vera, ja imam nesto sjemena coccineusa crvenog. Inace, sjeme svih tih vrsta se lagano moze naci na internetu.
ciao, Nina |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo još i jednostruki bijeli...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo da se i ovdje pohvalim (baš sam halisava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobila sam ga prije dva mjeseca...imam još jedan i nadam se da će me i on uskoro obradovati cvijetom. Baš me zanima kakve je boje. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Antune, najlakse je sjemenom.
Syriacus se moze lagano i reznicom, a moscheutos i coccineus je najlakse sjemenom, oni cvatu vec prve sezone nakon sijanja. ciao, Nina |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lijep grmic, dobro osisan, kompaktan...Obicno ljudi ne sisaju, pa su hibisi krakati i previsoki, sa malo grana. Ovaj je savrsen.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A može li isto kao tropski,reznicama?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Evo malo i mojih hibija,žuti dupli...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
inače jedan hib.c. je ok i narastao je čak očekujem cvijetiće jer vidim pupoljke..drugi nažalost šteka izgleda da mu nepaše mjesto.. morat ću ga presaditi..kad je najbolje vrijeme?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Jeste Nina, to je jedna od 6 plumerija odgojenih iz semena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjaji od zdravlja, super!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rekorder je bajan!
A ovaj listic u samom desnom donjem kutu, je li to mozda plumica? Sta je to? |
|
OPG 159365
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |