Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće, ta se biljka zove gomphrena globosa ili kuglasta semprica. Imam ju i u roza i bijeloj boji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Najviše me se dojmila lantana.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo..kod tebe je šarenilo
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Seni, prošatala sam napokon tvojim vrtom. Puno sam se prelijepih biljaka nagledala. Teško je tu nešto izdvojiti od tog mnoštva budlea, hortenzija, lantana, ruža, balončića... Sve jedno ljepše od drugoga.
Ukratko, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni ova slika sve govori, može u bilo koji časopis o cvijećeu
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Seni dogodilo mi se da odavno nisam bila kod tebe !!!! Na žalost!!!
Evo već dosta dugo pregledavam tvoje stranice i prekrasno cvijeće. Vidjevši tvoje stablašice lantane i budući da sam od tebe dobila sjeme, i kod mene jedna mala postaje stablašica!!!
Htjela sam te pitati kako se zove ovaj tvoj cvijet???
Isti, ali isti takva je i moj.
I na kraju ...imaš fantaziju u vrtu!!!
Bravo
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako je lijepo sve, pogotovo ona lantana i cvijet batata
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Koji užitak, sad moram samo smisliti kako da prođem ovo ljeto pored tebe i škicnem svu tu ljepotu uživo! Stvarno ti je sve prekrasno i ne mogu nešto izdvojiti, ugledam nešto i mislim - pa to je cvijet koji ove godine želim najviše a onda okrenem drugu stranicu i novi odabir... BRAVO
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Seni, stvarno ti je prekrasno sve cvijeće, ali cvijet batata je stvarno poseban, ma savršen. Lantane stablašice - predivne....mi kontinentalci se moramo zadovoljiti samo lantanama u teglama, ali i to je već nešto....
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo seni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam u vrtu, povrtnjaku, ugledala prekrasan cvijet. To je cvijet batata.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj Seni tebe se isplati stvarno opljačkati. Sad treba smisliti kako da se to odradi-----------nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
U istoj mi se tegli nalazi plavo (tamnije) i bijelo cvijeće pa se sad pojavilo i svijetlo plavo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |