I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 34> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris zaista me počinješ zabrinjavati???
Ti si izgleda zaradila KRONIČNU LINOST!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e pa to možemo sjedeći a ako treba i ležeći
![]() a za ostalo se treba digniti
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mislim da je poanta današnjeg dana LINOST!!!
Ali nitko nije LIN za pisati postove!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala rose....ti si ih odavno mogla viditi uživo...al meni se čini da si lina za doći ko i ja
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ola lala,sve je odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Piramida |
|
![]() |
|
ma ne sakrivam nego mi je bilo lino
![]() piramida dobar opis čistačice
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stvarno zašto skrivaš te radove,odlični su...ja normalno slinim za onom plavom kutijom,presavršena je.
Kaj se tiče čistačice i ja sam za jedno muško,po mogućnosti,crna kosa,zelenkaste oči,visok... ![]() |
|
![]() |
|
Izgleda da imamo isti ukus....
![]() |
|
![]() |
|
to je malo platno...mislim 12*12 i salvetica i meni se sviđa....već je na zidu
![]() |
|
![]() |
|
A kada zatreba taj bo mogao završiti u tangama i na štangi...
![]() |
|
![]() |
|
Najlješi mi je onaj rad sa ležaljkom a more i plavetnilo okolo!!!
Je li to salveta ili??? i da li je to platno???
Taj objesi negdje na vidljivo mjesto jer je odliiiiiiiičaaaaaaaan!!!!
Ma u biti ja padam na sve morske motive...
|
|
![]() |
|
Izzy
![]() proljeće nešto je na drvetu a nešto na malim platnima....a oni od prije su na pločicama....ne znam na koje misliš
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja bih radije da uzmemo nekog čistača / frajera koji će i čistit i radit reda na forumu kad zatreba, a i ostale poslove po doma, naravno po potrebama.... Jel' bi se složile?
![]() |
|
![]() |
|
Pa ljudi smo sve ćemo se dogovoriti...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slažem se sa izzy, STVARNO NISI NORMALNA!!!
Radovi su fantazija!!!
Oni morski su mi najviše zapeli za oko...na čemu si ih radila, je li to platno ili???
A ove afričke i ja imam isprintane i oni čekaju povoljan trenutak...
Daj se iskuliraj i počni ih stavljati na forum, zaista imaš šta pokazati!!!
|
|
![]() |
|
hvala Izzy
![]() proljeće otvori pa ćeš viditi da nisi sve vidila
![]() a čistaćica...a je...trebala bi nam...ali može li ona i meni doma doći urediti nakon što sredi sve na forumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo neću ni gledati ( mislim da sam ih već vidjela)
![]() ![]() Vidiš koju psihologiju imam
![]() P.S. Jeste razmišljali da zaposlite jednu čistačicu na forumu???
Tko će sve ove postove očistiti???
Mislim da nas ova visoka temperatura sve udara u mozak, pa smo se malo opustile....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Oprosti Iris, ali - TI NISI NORMALNA!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajde da vam malo zamažen oči /mislim prvenstveno na proljeće
![]() imate tu par radova:
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |