Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 52> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
škrinjica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Odlična je!!!
Bravo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predobra je!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna je škrinjica,baš mi se sviđa
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čisti bombončić! A vidi i rozih bisera! Taman se slažu!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je cakana
![]() a propustila sam ranije stolicu...super si ju sredila
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedna mala škrinjica za dragocjenosti... (decoupage, malo akrilne boje, prozirni lak za premaz....)
|
![]() |
|
hvala rose!!! Konačno si se vratila
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stolica je savrsena,bravo monna!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, hvala puno na lijepim riječima!
![]() Sutra idem u nabavku prozirnog laka pa će stolac dobiti još malo zaštite i sjaja.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() SAVRŠENO,divno,jedan od boljih primjeraka namještaja s ovim motivom,krasno složeno
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna stolica je pre,pre.pre slatka.
Baš po mom guštu...
Kada sam je vidjela dobila sam želju da i ja ukrasim svekrvine stare stolice.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mmmmm, koji dobar makeover, draga Monna
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
jako lipa stolica
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam puno, cure!
![]() |
|
![]() |
|
Hm, i meni je ovo promaklo i baš mi je žao... ali - bolje ikad nego nikad!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo mi je promaklo!!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
pravo osvježenje!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |