Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:51
mile moje, zahvaljujem vam svim aodreda...sada sam još nježnija i romantičnije raspoložena... Wink
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 19:46
Ogledalo je krasno,romantično i mladenačko!smile91
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 10:21
zahvaljujem vam mile moje, zaist asam poželjela ovog aputa napraviti nešto vrlo jednostavno, bez puno kemijanja...
nadam se da će se i mladoj dami svidjeti kao i vama
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:30
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

zahvaljujem vam mile moje, zaist asam poželjela ovog aputa napraviti nešto vrlo jednostavno, bez puno kemijanja...nadam se da će se i mladoj dami svidjeti kao i vama

Ne vidim kako ne bi...ako je mlada dama romantična dušica...ogledalo će biti pun pogodak
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 07:43

Prekrasno ogledano. Zaista mladenački i romantično!
ANĐELKA
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:40
Ja nisam mlada dama ali bi rado imala takvo romantično ogledalo jer je prekrasno. Nato jesu li i ove note salveta?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:45
jesu mila moja, sve je to jedna salveta...posjeti županijsku, tamo sam ih našla, da sada ne reklamiram Wink
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:53
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

jesu mila moja, sve je to jedna salveta...posjeti županijsku, tamo sam ih našla, da sada ne reklamiram Wink

Morat ću...nisam već bila dva tjedna.........jako je lijepa salveta naravno i rad
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:46
Ajme što si ovo lijepo napravila.

Jednostavno i dobro ukomponirano. Clap
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:56
ma kako fino...leptiri kao da će odletjeti...krasno...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 08:52
Jučer klipa-klapa i kupila zadnje dvije salvete s tim motivom. Ali to nije sve............kupila naravno i druge......... i rekla mi teta da očekuju cijelo brdo novih salveta ( svi poludili i rade salvetnu tehniku )
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 00:18
ogledalo je savršeno, prekrasno, nježno! sretnica je ona koja ga dobila Smile
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 01:10
lijepe moje, hval avam na komplimentima...odoh sad na zasluženi GO...vidimo se i tipkamo se za jedno dva tjedna..
lijepo vas pozdravljam i puno decoupagea vam želim...
smile79
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 16:25
jednostavno, bez puno kompliciranja, a lijepo...i romanticno...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:13
eto mene nakon desetak dana punjenja baterija kod mame na maženju i paženju... bilo je dosta vremena za malo manevriranja sa salveticama, kistovima i bojama, pa sam malo ispunjavala želje dragim mi osoboma iz djetinjstva kao štoje moja najbolja kolegica, i već tako 28 godinu zaredom...
luda je za ljuzbičastom bojom, a otvara salon za manikuru noktiju, pa sam je počastila jednim malenim darkom
najveći problem je što se darak i ne vidi baš kako bi trebao jer sam digitalac ostavila kod mame, a kod kolegice, naprimopredaji radova imala sam samo svoj oronuli i derutni mobitel koji je usnimio ovo što je usnimio..
tješim se ja, onom starom izrekom...bolje išta, nego  ništa

ovo je cijeli kompletić na okupu, manje se vidi da je u pitanju ljubičasta boja. ali na sljedećim slikama, nadam se da je to malo vidljivije...
komplet čini drveni set (kak se izražavam) odnosno, jedna malena drvena komodica sa dvije duboke ladice, te dvije posude (kao neke čaše)  koje sam zamislila kao komplet sa komodicom, ali sam opet željela da svaka bude jedinstvena, iako su kao iste...
tome sam dodala i nezaobilazne leptire (eto, navukal s ena te 3D leptire i nemogu sada popiustit) ovi su isto kao i oni na ogledalu rađeni na grafoprozirnici, samo sa ovim kemijala, pa sam njima gore dodala još i 3D medija...malo je još mliječno bijel jer s enije do kraja osušio.

svemu sam dodala još i jendu kartonsku kutijicu, neka joj se nađe, jer, kutijica nikada dosta, zar ne. na njoj sam se isto zaigrala malo sa leptirima i probala nešto što sam ovih dana vidjela u prostorima lumosa...

albums/ww293/mnatasa1/Fotografija-0117.jpg[/IMG]
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:33
jako jako ljepo,nemogu se nagledat te divote! i love it! smile76
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:36
Jako lijep komplet,nježan,lijepo iskombinirane boje..prijateljica će biti presretna
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:42
Zaista prekrasan kompletić za prijateljicu.....lijepa kombinacija osnove boje i motiva.....

Sa čime si učvrstila ovu satensku vrpcu?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 13:20
Neko se odmorio i sad navala radova. Bravo! Iskorišteno ugodno s korisnim.
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 13:49
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Zaista prekrasan kompletić za prijateljicu.....lijepa kombinacija osnove boje i motiva.....

Sa čime si učvrstila ovu satensku vrpcu?

kada sam posudicu prelakirala zadnjim slojem laka, pa netom što se malo prosušio, a bio još dovoljno ljepljiv, zalijepila sam pomoću njega vrpcu oko posudice (tako se lijepo stopila sa podlogom, nije bilo viška razmuljanog ljepila uokolo)....
a mašnicu sam nakon toga postavljala pomoću silikonskog ljepila (pištolj za vruće ljepilo)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.