I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok ako si skuzila. pssstttt
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma skužila sam ja kako znaš....ali neću nikome odati
![]() ako oćeš ove prozorčiće reci pa ću ih staviti na forum u printeve
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
motiv je odličan,morat cu i ja trazit nesto slično!
pa ja jesam brzi gonzales al kako ja odma vidim vase postove i radove to samo ja znam,to je moja milka tajna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
našla na internetu i isprintala
![]() p.s. rose tebe ćemo preimenovati u brzi gonzales....ma kad prije si vidila da sam nešto stavila
![]() |
|
![]() |
|
ooo,boca je odlična! gdje si nasla motive?
|
|
![]() |
|
hvala vanja i nado
![]() evo da stavim nešto prije nego se proljeće vrati sa godišnjeg i nastavi me napadati radi linosti
![]() nije mi se dalo poraditi na prezentaciji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Iris je mackala , kažeš , ziasta lijepa igra sa kalama ,magnolijama , ružama te morskim motivima , i najbolji radovi nastaju kad neopterečeno"mackamo"i pri tome uživamo.Mackaj i dalje tako
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ti opet imaš PAUZU!!!
Moram vidjeti sa Administratorom kako da te pokrenemo da stavljaš svoje radove na forum???
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris radovi su ti za 10, a temu "Iris je malo mackala" bi preformulirala u "Iris je danas stvarala lipa djela"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris vadi tu "trubu" iz usta i stavi nam one lijepe radove!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eh pa kod mene nisu pepeljarke!!! Ja imam dioptriju 0,5 i 0,75 a to nisu pepeljarke!!! A kada te se dohvatim ti ćeš izgledati ovako
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znači da bez pepeljarki koje nosiš izgledaš malo manje pametno nego s njima, a i ne vidiš! Eto...
![]() |
|
![]() |
|
Hvalite me usta moja, razgulit ću vas!!!
![]() |
|
![]() |
|
Šta to sada znači??? I ja nosim cvike!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma ženo, ja radim sa slijepima i slabovidnima, nije valjda zarazno?!?!?!
![]() |
|
![]() |
|
Imam ti ja dobro doktora za okice, to smo već utvrdili da i ti imaš takvih problema...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ja ne znam šta sam zaradila jer čitam KRONIČNA LIČNOST i mislim si koji vrag je sad to?!?!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |