hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvrsno! Prekrasna crvena boja, jednostavno i elegantno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I prva tacna ti je lijepa, ali se ne može porediti sa ovom crvenom.
Crvena je preslatka!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
malena tacne su ti mrak,posebno ova zadnja,savrsena je..pepeljare isto prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i evo ih zajedno
![]() lako je primjetiti koje su mi boje najdraže, zar ne?
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
uz nju idu ove dvije pepeljare:
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima na komplimentima, baš ih je dobro pročitati
![]() a evo nove što sam radila po narudžbi moje sestre:
![]() |
|
![]() |
|
to sam na osnovu savjeta od iris i izzy smješala zelenu i plavu i bijelu... ne znam u kojem omjeru, probaj baš je zabavno
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
bravo malena...stvarno ti je super boja uspjela...ali nisam ni sumnjala...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jao, Malena, boja je ispala fenomenalna, čak me asocira na menta nijansu i jaaaako mi se sviđa, tako je osvježavajuća! Motivi su idealno iskombinirani i tacna je definitivno po mom ukusu - jednostavna, ali efektna! Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
tacna je prekrasna,super ti je ispala tirkizna boja.kojim bojama si je dobila?
|
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() |
|
Prijatelji su andjeli koji nas podizu kad se nasa krila slome
|
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
ups, krivi smajli, hihi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a da ti pošaljem u proljeće?
![]() ko će tebe dočekati?
|
|
![]() |
|
E, pa kad ja dodjem tamo i ovo ces mi morati napraviti! Ovo mi je prepreprelijepo! Iako mi se svidjaju svi tvoji radovi, ova tacna mi je ipak najljepsa i odmah sad ti narucujem jednu, imaces dovoljno vremena da ju napravis hihihi
|
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jednostavno i lijepo....meni se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo Izzy prilično mi je uspjela boja: ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sretno! Sigurna sam da će ti uspjeti!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |