Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:00
prekrasne naušnice! još ćete me ti i mama natjerat da stvarno odem u zlatara da mi probije uši. uh!
i moram reć jaaaaaaaako sviđa način na koji si fotografirala naušnice.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:11
Embarrassed Ajoj, More, baš ti hvala! Čime se odlučiš na bušenje uši, ja odmah šaljem paket za Split! smile82Fotke su bile slikane nabrzinu, zadovoljna sam kombinacijom boja, ali moram ubuduće malo pripaziti na blizinu na kojoj slikam - uočila sam da imam običaj slikati sve na mikroskopskoj razini! LOL I valjda se Dioru neće ljutiti na besplatnu reklamu, boja bočice me inspirirala... 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:29
znaš kako kažu: blago majci koja te rodi!
prekrasne su naušnice. tako jednostavne a tako savršene!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:18
nevjerovatno! koji talenat pa ti si rodena za radit ovakav nakit! nevjerovatno kako napredujes brzinom munje
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:42
Hvala ti Rose... Kad vidim perle, točno znam šta bih od njih napravila, samo još tehnike treba... Ali uživam u tome i mislim da je to nekako najvažnije! Hug
Moj blog

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 09:52
kako lijepo! smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:28
Vidi me....
smile186
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 10:43
Šta si rekla?

Hoćeš slike staviti do podne ili po podne???smile49
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 10:50
Mislim da neću, nisam gotova, a imam sad selidbu tako da.... smile48
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:00
Šta sada ????

Da spavam tu do sutra i dežuram???
Znaš da ima posla doma, moram se spremati za godišnji odmor!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:09
Malo sam se jučer igrala sa žicom pa sam složila ove "medene" naušnice! MOram priznati da sam se namučila dok sam napravila koliko  - toliko identične centralne dijelove, ali sam posebno ponosna na udice - sama sam ih motala! Kako stvari stoje, mislim da su naušnice već "bezecirane"... Approve

Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:19
Prekrasne su naušnice!!!

Ovo će zaista biti unikat.

Drago mi je radi tebe, jer svaki puta kada nešto novo staviš ja si pomislim ovo je sada vrhunac, a ti svaki puta budeš  bolja i još bolja i još bolja i tako u nedogled!!! Zato uživam u tvojim radovima, jer svaki puta mi ponudiš nešto novoga!!!

smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:00
naušnice su mrak! reci jel imas onu ploču za to oblikovat tu zicu? ja je imam bila sam je naručila kod nb
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:24
Medene, slatke, prelijepe... a sve iz igre... s wig jigom si se, vidim, igrala draga Izzy.... i prekrasno si, kao i uvijek, iskombinirala sve...i žicu, i oblike i boje i perlice... TI stvarno znaš sa žicom...ovako uredno i pedantno, svaki zavojić na svom mjestu... ma, mogla bi satima opisivati tvoje umijeće ali mislim da će jedan mali žuti biti dovoljan Wizard... čarobnice jedna...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:29
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Medene, slatke, prelijepe... a sve iz igre... s wig jigom si se, vidim, igrala draga Izzy.... i prekrasno si, kao i uvijek, iskombinirala sve...i žicu, i oblike i boje i perlice... TI stvarno znaš sa žicom...ovako uredno i pedantno, svaki zavojić na svom mjestu... ma, mogla bi satima opisivati tvoje umijeće ali mislim da će jedan mali žuti biti dovoljan Wizard... čarobnice jedna...

Promavera šta misliš kako će mi stajati???LOLLOLLOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:31
Haha, opet ovi smiješni smješkići! Cure, žao mi je, ali nisam još kupila WigJig, vidjela sam da ima u NBu, ali nekako mi se čini siromašan u odnosu na onu američku verziju sa pegovima i ostalim dodacima, nisam se još odlučila na kupnju... Ovo sam motala kliještima i dosta je žice otišlo u nepovrat, treba steći feeling za količinu i dimenzije, ma samo vježbati! U svakom slučaju, drago mi je da vam se sviđa! smile78
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:32
Ah, da... Nažalost, ništa ne mogu sakriti od Proljeća... Bojim se da ću ostati bez nakita ovog ljeta, sve mi popalila, ovisnica jedna! Stvorila sam čudovište! smile104
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:42
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ah, da... Nažalost, ništa ne mogu sakriti od Proljeća... Bojim se da ću ostati bez nakita ovog ljeta, sve mi popalila, ovisnica jedna! Stvorila sam čudovište! smile104
Joj smile191 jedan, zar nisi rekla da ćeš mi napraviti te naušnice, i zar ove nisu bile za mene????

Ja znam da jesu a imam i dokaz - pp!!!LOL

A osim toga neću ti više naručivati tako da ćeš imati vremena i za sebe!!!

Jesmo se dogovorile???
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:46
Onda si dupla čarobnica kad si to free style-om radila...  Shocked 

@Proljeće drago, savršeno će ti pristajati, taman uz malo preplanuli ten sada na moru Buried%20in%20sand  

...i dont vori ... nisi ti čudovište, vi ste obje super žemske, drage i zaigrane Ferris%20wheel
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:05
Ajme Primavera baš ti hvala na komplimentu...
 Ali gdje samo nađe onu fotku??? To si me potajno slikala na plaži???smile96
Ma znaš nas mi se tako volimo šaliti....LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.