Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 226>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 19:25
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ja sam postala kao Triša -ja sad hodam a komšija zalijeva cvijeće  a ono buja ljepše nego kad ga ja diramsmile96

LOLLOLLOL..samo ti uzivaj....
LOL
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 23:15
niho pa kod tebe nema čega nema Thumbs%20Up super rascvjetana terasa, vrt tek...pa nema travke drača Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 07:47
smile99                 Cvijeće iz Rijeke..............sve skupa

--Nešto što me je jako oduševilo ovaj poklon od Korijenka Wink

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:19
Opet kaktusi!WinkLOL
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:04
Gdje je to cvijeće ????. Ajde izvještaj iz vrta. Pa to je samo jedan kaktusWink, znam da sam dobro izabrala Wink ali ajde da vidimo situaciju u vrtu kako je sve to komšija zalijevao oko i ispred kuće..... Wink.
Onu travu šarenu što sam ti dala nemoj ju držati u kući, daj joj da barem pola dana dobije sunca, makar jutarnjeg
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:29
smile99       Ova vazna cvijeća je od jedne velike gospođe hvala Bako

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:36
smile57
  A evo da vidite kako ja to odma rasčlanim pa imam bilja za svakoga,a za sebe uvijek najljepši i najbolji primjerak dok neko nestigne iz Rijeke ili Siska,Istre,Splita,Crkvenice,Opatije i svih drugih mijesta da ne nabrajam.....Wink 

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:09

Bah, ljepše izgleda na slici no u prirodi. Ali kako sam zadnji čas ostala u Rijeci...Confused

A ti imaš uspomena iz cijele Hrvatske! Na vaze bar možeš zalijepiti ime a ja na biljke u vrtu ne mogu. Pamtim, dok me pamet ne ostavi!LOL

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:47
Ma ništa ja ne lijepim u mene mozak digitron sve ja popamtim a hvala svima na biljkama ima toga još pa  ću postavljatismile57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:59
smile64      Ovo su biljke koj sam dobila od Triše ,

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:14
------Neka ukrasna trava koja mi se jako dopala i krompirko. Ma imam još ali me zeza postavljanje slika
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:30
Vidim da je ulov bio odličan,prekrasni novi ljubimci !
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:39
Hvala Željka  ali imam još ljepotana hrpa sad upravo razmišljam kako ih moram sve razdvajati posebnosmile57
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:25
Dobar ulov, a sada i ti imaš krumpirka Clap.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:32
Napokon i ja dođe do svog krompirka ....ko će ako ne Triša -srce moje -a još ima od nje za ne povijerovati šta m je dalasmile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 09:48
Ajde ,ajde draga moja samo ti dođi još ima toga kod mene - moram malo razrjediti dvorište, vidjela si kakva je gužva.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 10:09
Ma dušo moja zlatna onoliko malo prostora a nema šta nema -ljepota do ljepote -ma svaka čast Triša -sad sam u fazonu prikupljanja sijemena i kaktusa. A još malo poslije stavljam još svog vrta sad mi je najljepši
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 16:43
Dobar ulov, baš mi je krasna ta mala travica, a još ljepša dok se razraste u grmić Thumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 17:01
jako lijepo cvijeće..smile141za ulov 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 17:46
Hvala Vam cure ali za nepovijerovati tako mali krompirko a pustio pupove jedva čekam da se rascvijeta da se gospodin slikaThumbs%20Up--------a trava mi je jako lijepa samo ne znam jeli ona može kod nas prezimiti pod snijegom ili je moram unositi u kuću
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.