Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shasha - nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shasha - nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:47
...lani sam pisala u temi zakorijenjivanje   ili  pod   lantana....pročitaj ponovo stare strane....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:53
Hvala Manči...budem svakako još jednom sve pregledala Smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:14
stavila sam sve one pelcere u hlad..vidjet ćemo šta će biti od njih,ali lantane su nekako najteže podnijele put Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:13
Zapisano!
Konte,mislim da je ipak TM najteže podnio put(ili nas)LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:07
dobro je, nije se žalio Wink

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:28
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

dobro je, nije se žalio Wink

Misliš?????  Ipak smo ista firma!!!LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 10:11
Još par biljkica čije sam sjeme pokupila

Korijander(začin)
Gailardia
Carsko oko(jednogodišnja,ono,djevojačko oko je trajnica)
Šeboj
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 13:04
shasha- ako se mogu predbilježiti za gailardiu i šeboj- ove godine nisam imala sreće sa njimaConfused
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:10
Ok,zapisano.Šeboj možeš posijati već sad no gailardiju možda bolje na proljeće.Pošaljem ti više pa sij malo sad,malo u proljećeWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:38
ok hvala ti punosmile78- da li mogu odmah posijati i ono sjeme šta sam dobila od tebe na kavici? ili da čekam proljeće?EmbarrassedConfused
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:44
Ne znam ni šta je bilo.Gle,ja jednogodišnje cvijeće sijem u proljeće(ili kasnu zimu u tegle ili plastenik)a višegodišnje sijem preko ljeta(delph,pakujac i sl)
Jednogodišnji kokotić (ja ga zovem plavi zvončićLOL)sij u proljeće
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:10
Manči,Bergenia,Iris,MamaaMaslačak Poslala sam vam danas sjeme.
Konte i Proljeće,vama nisam jer se bumo valjda na nekoj kavici uskoro vidjele.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:17
pa kud si već slala...a ja mislila još žicati kad sakupiš iduće sjeme  LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:37
Ma sad sam vas više imala pa sve odjednom.Tako mi je i sigurnije,znam koliko mi je kojeg sjemenja još ostalo.Ti samo dalje "žicaj",ja ću dopisivati kako sakupimWink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:44
ništa nemoj još slati..pratim popis još uvijek smile156 pa budemo to na kavici 

Zagorski bregi
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:51

Evo ja bi sad na jesen pitao koje irise nudiš,mislim boje

Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 07:35
Antune,budući da ja svoje cvijeće ne prodajem niti ih pod svaku cijenu mijenjam za neke druge a irisa trenutno ne mislim više saditi pa ih stoga ni ne nudim(osim onima kojima sam već obećala).
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 10:23
hvala shashaSmile SmileSmileSmileSmilejoš nije bio poštar, idem pozorno pratiti gdje jeWinkLOLLOLLOL
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 12:54
andrea ja bih ak moze1,2,7,10,15
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:20
joj super....smile71ja cekam postara u ponedjeljakHug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.