maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 54> |
Korisnik | |
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni radovi, a ako sam bila inspiracija kao što lula kaže nitko sretniji od mene.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() da ne mislite da sam odustala od teme
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ko kaže da smo mislili da ćeš odusati. Masline su uvijek aktualne i tebi to krasno ide. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Pre-pre-predivno...
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@rose,@anđelka,hvala
@Primavera imaš pravo,uvijek je original ljepši,ovaj tanjur,veliki , je proziran,ne potpuno ali išla je salveta pa malo nijansiranja (tupkanja)ljubičaste i zelane i gotovo,bez gustog premaza tako da se na svjetlu preljeva a to fotografija ne može dočarati.
Ali,za zbirku maslina je ok.
|
|
![]() |
|
Nešto malo za predah od maslina,posudice za sapun za kupaonu u budućoj preuređenoj staroj kući...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
posudice su fantastične,imaju taj starinski stih koji volim
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjur je jako lijep,ali posudice su prekrasne,izgledaju baš starinski
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
oprosti to si pekla boje za porculan ili sto? htjela bih nesto na porculanu napraviti ali mi se kod pecenja boja napuhnula, a nikak ta radionica za porculan da se ponovi. aj pls otkrij kak si radila posudice ;)
|
|
![]() |
|
@rose@piramida,hvala drago mi je da volite to tako starinsko,planiram još bokal(bucal) i lavandin(lavor)isto tako oslikati,tj.decoupažirati,to je kod nas(Brač)tradicionalno na komodama u spav.sobi.Originalni su mi se polupali pa ću nešto improvizirati. @Ninochka:porculanske posudice,ljepilo za decoupage porculan kao ljepilo ,onda 2k nježni i onda nakon malo patine za pukotine ali malo jer sa više izgleda prljavo opet premaz deblji porzelan ljepila koji je i završni lak ,onda s plavom bojom za porculan obrub i onda pečenje u pečnici na 130-160 oko sat vremena,garantirano se može prati u perilici.Ali ne treba ,to je više pro forma nego što će se zaista upotrebljavati
Zdjelice ovog oblika,5 kn.kom. u Šumoopskrbi,zgb
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ispalo ti orginal starinski
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
jednostavo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Posudice su čisti original! Jako lijepo! Izgledaju baš autohtono...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne posudice! Volim taj plavi motiv cvijeća. Baš pravi starinski!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
posudice za sapun su me oborile...obožavam tu salvetu i obožavam plavu boju...ajme... razmišljam da cijeli umivaonik preuredim tom salvetom ali bojim se da bi sa mm-om imala ovakav bliski susret
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() Draga Maslina, svaki put me iznova oduševiš s nekom novom "cakom"... a meni je taj dućan na 10 minuta od stana, mislim da ću ga već danas posjetiti, imaš pravo, ima tamo koječega i po pristojnim cijenama....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
originalno i jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na podršci,evo par pokušaja,isprobavam na onome što imam doma...
![]() ...nikako nisam zadovoljna slikama...morati ću sve iznjeti van...
|
|
![]() |
|
Super kompletić!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |