Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 11:10
komplet je fantastičan!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:48
jedva čekam da i to vidim,mogla bi nam poslikat cijelu kupaonu kad bude sve gotovo
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 09:53
Nedostaje još umivaonik,a kako ne mogu nači original keramički ili porculanski,tražim neku veliku bijelu zdjelu ili staklenu oblika lavora,u nedostatku ,poslužit će onaj klasični bijeli emajlirani lavor,ima već i plavi obrub
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 09:39
zavidim ti na kompletiću,i ja bi takav....ova salvetica je prekrasna
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 07:36
Super kompletić!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 07:15
Hvala svima na podršci,evo par pokušaja,isprobavam na onome što imam doma...

...nikako nisam zadovoljna slikama...morati ću sve iznjeti van...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 23:40
originalno i jako lijepo smile55
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:49
Wooow!!Wooow!!Jooooj, kak su ti dobre ove posudice za sapun.... baš su onak, starinske, ukrašene ali s mjerom... prepreprekrasno.....

Draga Maslina, svaki put me iznova oduševiš s nekom novom "cakom"... a meni je taj dućan na 10 minuta od stana, mislim da ću ga već danas posjetiti, imaš pravo, ima tamo koječega i po pristojnim cijenama....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 11:20
posudice za sapun su me oborile...obožavam tu salvetu i obožavam plavu boju...ajme... razmišljam da cijeli umivaonik preuredim tom salvetom ali bojim se da bi sa mm-om imala ovakav bliski susret smile155
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 08:12
Prekrasne posudice! Volim taj plavi motiv cvijeća. Baš pravi starinski!
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:29
Posudice su čisti original! Jako lijepo! Izgledaju baš autohtono... smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 18:52
jednostavo smile141
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:32
ispalo ti orginal starinski
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 15:37

@rose@piramida,hvala drago mi je da volite to  tako starinsko,planiram još bokal(bucal) i lavandin(lavor)isto tako oslikati,tj.decoupažirati,to je kod nas(Brač)tradicionalno na komodama u spav.sobi.Originalni su mi se polupali pa ću nešto improvizirati.

@Ninochka:porculanske posudice,ljepilo za decoupage porculan kao ljepilo ,onda 2k nježni i onda nakon malo patine za pukotine ali malo jer sa više izgleda prljavo opet premaz deblji porzelan ljepila koji je i završni lak ,onda s plavom bojom za porculan obrub i onda pečenje u pečnici na 130-160  oko sat vremena,garantirano se može prati u perilici.Ali ne treba ,to je više pro forma nego što će se zaista upotrebljavati

Zdjelice ovog oblika,5 kn.kom. u Šumoopskrbi,zgb
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 15:22
oprosti to si pekla boje za porculan ili sto? htjela bih nesto na porculanu napraviti ali mi se kod pecenja boja napuhnula, a nikak ta radionica za porculan da se ponovi. aj pls otkrij kak si radila posudice ;)
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:55
Tanjur je jako lijep,ali posudice su prekrasne,izgledaju baš starinski
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:55
posudice su fantastične,imaju taj starinski stih koji volim
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:34
Nešto malo za predah od maslina,posudice za sapun za kupaonu u budućoj preuređenoj staroj kući...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:31
@rose,@anđelka,hvala
@Primavera imaš pravo,uvijek je original ljepši,ovaj tanjur,veliki , je proziran,ne potpuno ali išla je salveta pa malo nijansiranja (tupkanja)ljubičaste i zelane i gotovo,bez gustog premaza tako da se na svjetlu preljeva a to fotografija ne može dočarati.
Ali,za zbirku maslina je ok.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:50
Pre-pre-predivno... smile93...iako nekako imam dojam da ovaj put fotografija nije dočarala pravu ljepotu rada Smile
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.