Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm...nepismena....društavo?! Mislim stvarno.... Sramim se....
![]() NARAVNO da sam sredila blog kad si mi se zaprijetila batinama! Još bi me i poslala da si sama nađem šibu s kojom ćeš me istući! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga, pa nemoj se toliko šetati, umorit ćeš se! Još po ovoj vrućini, uf!
![]() ![]() OK, pristajem biti čarobnica (kakva god) samo da nisam gljiva, one su mi nekako statične, nije to baš u mom stilu! A ti? Nakon ubrzanog žica - tečaja, gdje su rezultati?!? Ako ja produciram, moraš mi barem malo raditi društavo!!! ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
|
![]() |
|
Šta ste vas dvije sakrivene negdje u ovom ormaru iza mog kompa ili šta?!?!? Toliko o brzini svjetlosti, mislim stvarno...
![]() Slatke su mi bojice skroz, isprva nespojive, ali kad sam prislonila - to je bilo to! A naušnice su mi kao male bočice magic potiona! Imam turbo asocijacije na nazive komada nakita, ubitačna sam... pitaj samo Mikija... jedan njegov prsten sam krstila u Darth Vadera... ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Svježe jučer ispod čekića, ali već pobjeglo na rođendansku ruku i uši mojoj dragoj prijateljici! Bila sam inspirirana bojama odjeće koju je nosila neki dan - tako je nastao ovaj mali kompletić... Maslinasto zelene i tamno ljubičaste češke staklene perle, Swarovski u boji fuksije u kombinaciji sa elementima od mesinga... Sve te boje me asociraju na nekakav magični napitak!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kakva jednostavnost i elegancija... prekrasno mila, prekrasno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Primavera baš ti hvala na komplimentu...
Ali gdje samo nađe onu fotku??? To si me potajno slikala na plaži???
![]() Ma znaš nas mi se tako volimo šaliti....
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ja znam da jesu a imam i dokaz - pp!!!
![]() A osim toga neću ti više naručivati tako da ćeš imati vremena i za sebe!!!
Jesmo se dogovorile???
|
|
![]() |
|
Ah, da... Nažalost, ništa ne mogu sakriti od Proljeća... Bojim se da ću ostati bez nakita ovog ljeta, sve mi popalila, ovisnica jedna! Stvorila sam čudovište!
![]() |
|
![]() |
|
Haha, opet ovi smiješni smješkići! Cure, žao mi je, ali nisam još kupila WigJig, vidjela sam da ima u NBu, ali nekako mi se čini siromašan u odnosu na onu američku verziju sa pegovima i ostalim dodacima, nisam se još odlučila na kupnju... Ovo sam motala kliještima i dosta je žice otišlo u nepovrat, treba steći feeling za količinu i dimenzije, ma samo vježbati! U svakom slučaju, drago mi je da vam se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
Promavera šta misliš kako će mi stajati???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medene, slatke, prelijepe... a sve iz igre... s wig jigom si se, vidim, igrala draga Izzy.... i prekrasno si, kao i uvijek, iskombinirala sve...i žicu, i oblike i boje i perlice... TI stvarno znaš sa žicom...ovako uredno i pedantno, svaki zavojić na svom mjestu... ma, mogla bi satima opisivati tvoje umijeće ali mislim da će jedan mali žuti biti dovoljan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naušnice su mrak! reci jel imas onu ploču za to oblikovat tu zicu? ja je imam bila sam je naručila kod nb
|
|
![]() |
|
Prekrasne su naušnice!!!
Ovo će zaista biti unikat.
Drago mi je radi tebe, jer svaki puta kada nešto novo staviš ja si pomislim ovo je sada vrhunac, a ti svaki puta budeš bolja i još bolja i još bolja i tako u nedogled!!! Zato uživam u tvojim radovima, jer svaki puta mi ponudiš nešto novoga!!!
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam se jučer igrala sa žicom pa sam složila ove "medene" naušnice! MOram priznati da sam se namučila dok sam napravila koliko - toliko identične centralne dijelove, ali sam posebno ponosna na udice - sama sam ih motala! Kako stvari stoje, mislim da su naušnice već "bezecirane"...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šta sada ????
Da spavam tu do sutra i dežuram???
Znaš da ima posla doma, moram se spremati za godišnji odmor!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |