Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:55
Hm...nepismena....društavo?! Mislim stvarno.... Sramim se.... Embarrassed
NARAVNO da sam sredila blog kad si mi se zaprijetila batinama! Još bi me i poslala da si sama nađem šibu s kojom ćeš me istući! LOL Budem večeras (kad sunce zađe) malo refreshala taj blog, sad se nakupilo nešto radova... Treba mi inspiracija za pisanje... Samo ne batine, molim lijepo....
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:53
Draga, pa nemoj se toliko šetati, umorit ćeš se! Još po ovoj vrućini, uf! smile46Da,da...znala sam ja...Proljećka je mooooorala nekoga zadužiti da me maltretira umjesto nje - pa nije još ni otišla kako treba! Dobit će ona jednu Izzyjevsku anticelulitnu terapiju na način sljedeći - smile232!
OK, pristajem biti čarobnica (kakva god) samo da nisam gljiva, one su mi nekako statične, nije to baš u mom stilu! A ti? Nakon ubrzanog žica - tečaja, gdje su rezultati?!? Ako ja produciram, moraš mi barem malo raditi društavo!!! smile112
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:48
 Yeah, uspjela sam ti ostaviti komentar na blogu... dooooobro si ih sredila spanky , svaka čast...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:33
 Lifeguard Ne znam za Rose, ona je možda tu i po dužnosti, ali ja krepavam od vrućine i samo šetam od foruma do foruma, osjećam se ko da sam na godišnjem, nema doduše mora, ali evo, ovakvi radovi me odmah trgnu i živnem ko da sam se u vodu bućnula... Osim toga, moram malo mijenjati i Proljeće, konačno, imam isti nick samo na strajnskom jeziku LOLLOLLOLLOL

...dobro, onda ćeš biti she-mage, mada mene, izjelicu, to asocira na she-take gljive, pa ću te ja intimno zvati čarobnica, to mi je baš slatko, a takva si mi i ti
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:15
Šta ste vas dvije sakrivene negdje u ovom ormaru iza mog kompa ili šta?!?!? Toliko o brzini svjetlosti, mislim stvarno... LOL Mažica! Hahahaha! Ne smijem to biti, netko će misliti da ne znam sva slova pa ću ispasti MAZICA, a to nisam.... Ja sam she - mage!
Slatke su mi bojice skroz, isprva nespojive, ali kad sam prislonila -  to je bilo to! A naušnice su mi kao male bočice magic potiona! Imam turbo asocijacije na nazive komada nakita, ubitačna sam... pitaj samo Mikija... jedan njegov prsten sam krstila u Darth Vadera... Confused
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:10
fantastično! smile211
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:08
Wooow!!Wooow!!Wooow!!Rekoh ja da si ti mažica - se tak veli za ženskog maga ??? - koji komplet  predivno si, kao i obično, iskombinirala boje i žice i perlica, i ovih metalnih dodataka na narukvici... predivan poklon... prava si frendica zlata vrijednih ruku i srca Blowing%20Kisses
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:02
Svježe jučer ispod čekića, ali već pobjeglo na rođendansku ruku i uši mojoj dragoj prijateljici! Bila sam inspirirana bojama odjeće koju je nosila neki dan - tako je nastao ovaj mali kompletić... Maslinasto zelene i tamno ljubičaste češke staklene perle, Swarovski u boji fuksije u kombinaciji sa elementima od mesinga... Sve te boje me asociraju na nekakav magični napitak! LOL

Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 11:36
kakva jednostavnost i elegancija... prekrasno mila, prekrasno...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:05
Ajme Primavera baš ti hvala na komplimentu...
 Ali gdje samo nađe onu fotku??? To si me potajno slikala na plaži???smile96
Ma znaš nas mi se tako volimo šaliti....LOL
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:46
Onda si dupla čarobnica kad si to free style-om radila...  Shocked 

@Proljeće drago, savršeno će ti pristajati, taman uz malo preplanuli ten sada na moru Buried%20in%20sand  

...i dont vori ... nisi ti čudovište, vi ste obje super žemske, drage i zaigrane Ferris%20wheel
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:42
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ah, da... Nažalost, ništa ne mogu sakriti od Proljeća... Bojim se da ću ostati bez nakita ovog ljeta, sve mi popalila, ovisnica jedna! Stvorila sam čudovište! smile104
Joj smile191 jedan, zar nisi rekla da ćeš mi napraviti te naušnice, i zar ove nisu bile za mene????

Ja znam da jesu a imam i dokaz - pp!!!LOL

A osim toga neću ti više naručivati tako da ćeš imati vremena i za sebe!!!

Jesmo se dogovorile???
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:32
Ah, da... Nažalost, ništa ne mogu sakriti od Proljeća... Bojim se da ću ostati bez nakita ovog ljeta, sve mi popalila, ovisnica jedna! Stvorila sam čudovište! smile104
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:31
Haha, opet ovi smiješni smješkići! Cure, žao mi je, ali nisam još kupila WigJig, vidjela sam da ima u NBu, ali nekako mi se čini siromašan u odnosu na onu američku verziju sa pegovima i ostalim dodacima, nisam se još odlučila na kupnju... Ovo sam motala kliještima i dosta je žice otišlo u nepovrat, treba steći feeling za količinu i dimenzije, ma samo vježbati! U svakom slučaju, drago mi je da vam se sviđa! smile78
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:29
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Medene, slatke, prelijepe... a sve iz igre... s wig jigom si se, vidim, igrala draga Izzy.... i prekrasno si, kao i uvijek, iskombinirala sve...i žicu, i oblike i boje i perlice... TI stvarno znaš sa žicom...ovako uredno i pedantno, svaki zavojić na svom mjestu... ma, mogla bi satima opisivati tvoje umijeće ali mislim da će jedan mali žuti biti dovoljan Wizard... čarobnice jedna...

Promavera šta misliš kako će mi stajati???LOLLOLLOL
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:24
Medene, slatke, prelijepe... a sve iz igre... s wig jigom si se, vidim, igrala draga Izzy.... i prekrasno si, kao i uvijek, iskombinirala sve...i žicu, i oblike i boje i perlice... TI stvarno znaš sa žicom...ovako uredno i pedantno, svaki zavojić na svom mjestu... ma, mogla bi satima opisivati tvoje umijeće ali mislim da će jedan mali žuti biti dovoljan Wizard... čarobnice jedna...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:00
naušnice su mrak! reci jel imas onu ploču za to oblikovat tu zicu? ja je imam bila sam je naručila kod nb
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:19
Prekrasne su naušnice!!!

Ovo će zaista biti unikat.

Drago mi je radi tebe, jer svaki puta kada nešto novo staviš ja si pomislim ovo je sada vrhunac, a ti svaki puta budeš  bolja i još bolja i još bolja i tako u nedogled!!! Zato uživam u tvojim radovima, jer svaki puta mi ponudiš nešto novoga!!!

smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:09
Malo sam se jučer igrala sa žicom pa sam složila ove "medene" naušnice! MOram priznati da sam se namučila dok sam napravila koliko  - toliko identične centralne dijelove, ali sam posebno ponosna na udice - sama sam ih motala! Kako stvari stoje, mislim da su naušnice već "bezecirane"... Approve

Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:00
Šta sada ????

Da spavam tu do sutra i dežuram???
Znaš da ima posla doma, moram se spremati za godišnji odmor!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.