Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 11:36
kakva jednostavnost i elegancija... prekrasno mila, prekrasno...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:02
Svježe jučer ispod čekića, ali već pobjeglo na rođendansku ruku i uši mojoj dragoj prijateljici! Bila sam inspirirana bojama odjeće koju je nosila neki dan - tako je nastao ovaj mali kompletić... Maslinasto zelene i tamno ljubičaste češke staklene perle, Swarovski u boji fuksije u kombinaciji sa elementima od mesinga... Sve te boje me asociraju na nekakav magični napitak! LOL

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:08
Wooow!!Wooow!!Wooow!!Rekoh ja da si ti mažica - se tak veli za ženskog maga ??? - koji komplet  predivno si, kao i obično, iskombinirala boje i žice i perlica, i ovih metalnih dodataka na narukvici... predivan poklon... prava si frendica zlata vrijednih ruku i srca Blowing%20Kisses
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:10
fantastično! smile211
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:15
Šta ste vas dvije sakrivene negdje u ovom ormaru iza mog kompa ili šta?!?!? Toliko o brzini svjetlosti, mislim stvarno... LOL Mažica! Hahahaha! Ne smijem to biti, netko će misliti da ne znam sva slova pa ću ispasti MAZICA, a to nisam.... Ja sam she - mage!
Slatke su mi bojice skroz, isprva nespojive, ali kad sam prislonila -  to je bilo to! A naušnice su mi kao male bočice magic potiona! Imam turbo asocijacije na nazive komada nakita, ubitačna sam... pitaj samo Mikija... jedan njegov prsten sam krstila u Darth Vadera... Confused
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:33
 Lifeguard Ne znam za Rose, ona je možda tu i po dužnosti, ali ja krepavam od vrućine i samo šetam od foruma do foruma, osjećam se ko da sam na godišnjem, nema doduše mora, ali evo, ovakvi radovi me odmah trgnu i živnem ko da sam se u vodu bućnula... Osim toga, moram malo mijenjati i Proljeće, konačno, imam isti nick samo na strajnskom jeziku LOLLOLLOLLOL

...dobro, onda ćeš biti she-mage, mada mene, izjelicu, to asocira na she-take gljive, pa ću te ja intimno zvati čarobnica, to mi je baš slatko, a takva si mi i ti
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:48
 Yeah, uspjela sam ti ostaviti komentar na blogu... dooooobro si ih sredila spanky , svaka čast...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:53
Draga, pa nemoj se toliko šetati, umorit ćeš se! Još po ovoj vrućini, uf! smile46Da,da...znala sam ja...Proljećka je mooooorala nekoga zadužiti da me maltretira umjesto nje - pa nije još ni otišla kako treba! Dobit će ona jednu Izzyjevsku anticelulitnu terapiju na način sljedeći - smile232!
OK, pristajem biti čarobnica (kakva god) samo da nisam gljiva, one su mi nekako statične, nije to baš u mom stilu! A ti? Nakon ubrzanog žica - tečaja, gdje su rezultati?!? Ako ja produciram, moraš mi barem malo raditi društavo!!! smile112
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:55
Hm...nepismena....društavo?! Mislim stvarno.... Sramim se.... Embarrassed
NARAVNO da sam sredila blog kad si mi se zaprijetila batinama! Još bi me i poslala da si sama nađem šibu s kojom ćeš me istući! LOL Budem večeras (kad sunce zađe) malo refreshala taj blog, sad se nakupilo nešto radova... Treba mi inspiracija za pisanje... Samo ne batine, molim lijepo....
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:12
 ...joj kak me nasmijavaš, draga Izzy... baš mi dobro dodje takva antistresna terapija po ovoj vrućini...nemrem niš raditi, jedva sam i neki jadni ručak napravila...Ma ne boj se, nisam ja zlostavljačica, samo dosadnjakovićka Water%20gun... evo, ovo je najveća tortura koju ću ti prirediti...ni ja baš nemam inspiracije, a to kaj nemam (za sada) grešaka pripiši stalnom provjeravanju teksta - profesionalna deformacija

...a radova od žice buš se načekala...sinoć sam baš šizila oko neke kapice kaj sam ju probala složiti, ali nejde, pa nejde...dve leve ruke, kaj ćeš...no, bit će radova, još večeras...dežurstvo je dežurstvo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:30
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Lifeguard Ne znam za Rose, ona je možda tu i po dužnosti

kako ja svaki put brzinski prva vidim i ostavim komentar? lipo,al to je moja tajnaWink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:50
Sigurno si složila neko zvono da ti zazvonca čim stigne slikica nekog novog rada Wink 
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:03
Rose je misteriozna žena sa misterioznim metodama i tehnikama i taktikama... smile131
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:08
nisi  prva koja tako govoris Smile
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:43
Medene naušnice su lijepe. Znam nije lako raditi sa žica ali treba vježbat. Nove naušnice i narukvica su isto lijepe.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:47
Hvala Miki! Ah, evo napokon i malo muške perspektive - neprocjenjivo! Slažem se, žica je zeznuta i stvarno treba samo prakse i eksperimentiranja, ali žao mi onih metara koji odu u nepovrat.... smile43Bude se na kraju valjda isplatilo!
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:50
Pa ja ne mogu vjerovati koje ste vi babuskare!!!!

Samo vi spamajte poslat ću vam moderatore da vam pomognu...Smile

Joj moram vam se požaliti ...vratila se sa depilacije...totalno me neki curetak "ogulio". Nisam nikada ovako izgledala, sva koža mi je crvena.
Do sada su me za deset minuta ogulile i vozi doma. A ova jadnica me danas iskasapila i još na kraju pincetom čupkala, smijala sam se u sebi i sve me bilo strah da ne puknem od smijeha...

Ali sam joj na kraju ipak ostavila 10 kuna i rekla da ću joj doći da me izmasira, jer to radi fantastično....

Nego vidim da je nakit stavljen

Ja ga vidjela, ja ga vidjela tra la la la la ....

I samo još jedna sitnica izzy....
MISLIM DA SAM DANAS ZABORAVILA NAUŠNICE NA STOLU!!!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:53
Dakle, ja ne znam tko tu spama kad ti pričaš o depilaciji usred nakita!!! Joj, sad bi Primavera imala za tebe jednog prigodnog smajlića, sigurna sam!
Kako misliš - zaboravila si naušnice na stolu?!?!?!?!? Ja ne radim druge, a jok.... smile60Pa pila si kavu pobogu!!! smile42
Moj blog

Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:56
Ne treba ti biti žao. Treba puno vježbat. I ja sam puno pogriješio.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:57
Nisam ti spamala temu: rekla sam da sam vidjela već nakit!!!

Zar ne čitaš???Smile

Sada sam si stavila obloge pa ne mogu do torbe, ali mi se čini da sam ih zaboravila...

Pa da pile smo kapučino od vanilije, da je možda bio od čokolade ne bih zaboravila...smile43

Znam da nećeš praviti nove i zato sam sada tako jadna....ma idem pogledati ne mogu izdržati...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.