Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy,izzy,to je sve toliko lijepo i ja to izbjegavam gledati da ne padnem u iskušenje opet malo uzeti klješta ,žice i perlice u ruke...to bi bilo pogubno po moj ego jer nikada,n i k a d a ne bih uspjela proizvesti takvu ljepotu i savršenost kao ti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijep je kompletić!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Izzy draga, za tvoje radove stvarno ne znam što bih rekla, osim da su mi prekrasni i posebni, od nakita do decoupagea, sve ti je naprosto maštovito i jako lijepo. . |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vidiš kako je lipo radit sa žicom ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E pa stvarno si opičena !!!
![]() Ali da nisam vjeruj mi da bi ujutro čekala ispred birtije onog konabara.
Tko bi trpio tvoje prigovaranje cijeli život!!!!
![]() A za ovo vještica to ćeš zapamtiti...
Dočekat ću te sa metlom na kolodvoru.
I dok budeš izlazila iz busa odmah ću te opaliti tom metlom po tintari i reći: eh, evo ti za ono vještica!!!
![]() A ako napišeš još jednom kupit ću i mužu metlu i onda ćemo te tamo direkt tako " natabanati" ( istući) da ti više neće pasti na pamet da mi to kažeš vještice jedna!!!
![]() A pošto sam te večeras prilično spamala bježim da me moderatorice ne bi opomenule.
Curke moje drage uživajte mi i budite i dalje tako otkačene ali radite savršene radove!!!
veeeeeevika pusaaaa
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala ti na podršci, evo motam žicu odmah sutra ujutro čim kavu popijem! A šta da se i trudim zapravo - ja napravim naušnice, a ova moja vještica od Proljeća to ostavlja konobarima umjesto bakšiša!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nisam ti spamala temu: rekla sam da sam vidjela već nakit!!!
Zar ne čitaš???
![]() Sada sam si stavila obloge pa ne mogu do torbe, ali mi se čini da sam ih zaboravila...
Pa da pile smo kapučino od vanilije, da je možda bio od čokolade ne bih zaboravila...
![]() Znam da nećeš praviti nove i zato sam sada tako jadna....ma idem pogledati ne mogu izdržati...
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Ne treba ti biti žao. Treba puno vježbat. I ja sam puno pogriješio.
|
|
![]() |
|
Dakle, ja ne znam tko tu spama kad ti pričaš o depilaciji usred nakita!!! Joj, sad bi Primavera imala za tebe jednog prigodnog smajlića, sigurna sam!
Kako misliš - zaboravila si naušnice na stolu?!?!?!?!? Ja ne radim druge, a jok.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa ja ne mogu vjerovati koje ste vi babuskare!!!!
Samo vi spamajte poslat ću vam moderatore da vam pomognu...
![]() Joj moram vam se požaliti ...vratila se sa depilacije...totalno me neki curetak "ogulio". Nisam nikada ovako izgledala, sva koža mi je crvena.
Do sada su me za deset minuta ogulile i vozi doma. A ova jadnica me danas iskasapila i još na kraju pincetom čupkala, smijala sam se u sebi i sve me bilo strah da ne puknem od smijeha...
Ali sam joj na kraju ipak ostavila 10 kuna i rekla da ću joj doći da me izmasira, jer to radi fantastično....
Nego vidim da je nakit stavljen
Ja ga vidjela, ja ga vidjela tra la la la la ....
I samo još jedna sitnica izzy....
MISLIM DA SAM DANAS ZABORAVILA NAUŠNICE NA STOLU!!!
|
|
![]() |
|
Hvala Miki! Ah, evo napokon i malo muške perspektive - neprocjenjivo! Slažem se, žica je zeznuta i stvarno treba samo prakse i eksperimentiranja, ali žao mi onih metara koji odu u nepovrat....
![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Medene naušnice su lijepe. Znam nije lako raditi sa žica ali treba vježbat. Nove naušnice i narukvica su isto lijepe.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nisi prva koja tako govoris
![]() |
|
![]() |
|
Rose je misteriozna žena sa misterioznim metodama i tehnikama i taktikama...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |