Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo sličice i moga solanuma...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Nema problema, poslat ću.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Možda da čekamo da malo zahladi, pa pošalji nekoliko - probat ćemo, jer one plave su dugo, dugo "čučale", a gle sad predivna biljkica, stalno cvjeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Reznice bilog mogu ti poslati kad god hoćeš,(ne znam kada se zakorjenjuje).
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, dakle ako bude sreće ovaj ljubičasti će biti za djeljenje, a bijeli stiže, mislim da ga ima Cvita, od nje sam ja dobila reznice plavog.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čuvam dvije bobice, a ako je kao kod zimske trešnje unutra je na desetine sjemenki.
Opet ćemo imati rasadnik.
Ovoga imamo, naš je. Sad sam se dala u potragu za onim bijelim kakvog ima jasminaa.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pa ja mislim ako ostaviš nekoliko cvjetova da neće smetati cvatnji, pa ćeš imati i cvjetove i nešto sjemenki.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moj ima sjemenke. Da li da ih maknem jer smetaju cvjetanju ili da pustim pa da probamo sijati krumpirka kao i sjemenke zimske trešnje (solanum capsicastrum). Njih sam uvijek uzgajala iz sjemenke. |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
od onih šiba koje sam kupila je ipak nešto naraslo
![]() ![]() ![]() nije baš neki maneken, ali razveselio me ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...divni su vam krumpirci....još nisam nabasala na stablaša....ah, baš bi mi za rođ jedan dobro pao....moram reč MM.....
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
jasminaaa, kako da dodjem do bijelog pelcera?
|
|
![]() |
|
Koliko se meni čini, na dobrom si putu. Krumpirko je famozan.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Djeka e onda ti od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Hvala Vanja, ali ja zelim da izgleda ovako http://www.vanmeuwen.com/pix/m/6/60652.jpg
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
Hoya
![]() |
|
![]() |
|
Vau, znam di stoji na terasi i čini mi se da je jaaako narastao. Ma krasan ti je,ali znaš ima kod mene jedan prelijepi aga.........
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo da vam se malo pohvalim. Triša vidi imam ga - dva evo tu su!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala vam na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |