Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedna mala škrinjica za dragocjenosti... (decoupage, malo akrilne boje, prozirni lak za premaz....)
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je cakana
![]() a propustila sam ranije stolicu...super si ju sredila
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čisti bombončić! A vidi i rozih bisera! Taman se slažu!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna je škrinjica,baš mi se sviđa
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predobra je!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Odlična je!!!
Bravo
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
škrinjica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro! I biseri su se uklopili zajedno sa škrinjicom! Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala svima od srca!
![]() ovo su moji zadnji radovi, malo slikarija na staklu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mmmmmm, krasno draga Monna... tulipani pravo osvježenje u ove prevruće dane, a mladić s trubom....oduševila me ova slika, posebna je, odličan motiv, boje, izvedba, sve...
![]() ...a nekak mi se čini da si ti imala prste i kod okvira ili se varam???
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
izvrsno monna!
|
|
![]() |
|
Hvala vam Rose, Primavera! Drago mi je da vam se sviđa! Primavera, okvir nisam dirala, ostavila sam ga tako kakav je...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajne slikice, jako mi se sviđaju boje! Šta je ovo trubač/svirač na drugoj slici?!?! Ja mislila čovjek nešto pije jer jadan čeka sam kraj ulične lampe...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
To te ja pitam!Bravo @monna-1!Odlično!Baš volim što si se i tako izrazila,slikanje na staklu baš je užitak
![]() Trubač ti je vrhunski,interesantna je boja tulipana!
savjet:kad ti boja ispune pofarba zlatnu ili srebrenu konturu(crnu ne može)onda kad završiš sliku još jednom po tim djelovima pređi kontur pastom nježno.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Monna, čega god se dohvatiš ispade sjajno.
Morat ću se i ja opet uhvatiti boja i stakla. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasnsi radovi na staklu.Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
monna odlično radovi!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |