maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 54> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
...požuri se,
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@iris,@rose@Primavera,@piramida,@orca,@anđelka,hvala
...nastavak slijedi...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ta plavo bijela kombinacija nikako nije moj stil al radovi su napravljeni savršeno besprijekorno...a i šta ćeš kad mi se sve sviđa kad ti napraviš...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Potpisujem sve što je Primavera rekla,radovi su ti prekrasni i stvarno izgledaju kao original...a i ja obožavam tu plavo bijelu kombinaciju
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Maslina....pa što mi radiš
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svaki komad od toga kompleta je prelijep....bit će ih divno viditi sve skupa izložene |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
A dok sam u potrazi za odgovarajućim posudama i motivima koji će u mom projektu "Stora kuća"zamjeniti originale a opet biti originalni, "podletila" mi je plava zdjela ,i neka "uvrnuta "salvetica...
![]() i malo "naglavačke"...
![]() ...poslužit će
|
|
![]() |
|
Kako sam sad u istraživačkoj fazi,pokušavam svašta,jedan vrč koji svojim oblikom traži neki secesijski motiv a imam i neku secesijsku komodu u jednoj od spav.soba(samo tri,da ne mislite da je dvorac,a i kuća je u ruševnom stanju) pa mislim da bi nešto slično odgovaralo.Kad jesenas odem dole poslikat ću te komode i namještaj.Dakle ovo su samo pokusi...
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja jednostavno višenema riječi za opisivanje ovog kompletića...neka mi svi oproste, ali ovo mije neštonajljepše što sam do sada vidjela...obožavam kombinaciju plave i bijele boje, a ova salveta je presavršena... imam samo još jednu četvrtinu te salvete i čuvam je ko oko u glavi za bnešto kada mi onako...sjedne...da je tada upotrijebim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Imaš lijepe radove...ti si pionir za većinu nas, s obzirom da si salvetnu tehniku radila dok kod nas još nije bila poznata ili bar popularna.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Ideja ti je super, a i radovi krasni.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Znam, znam kako je to prije izgledalo možda nećeš vjerovati ali kod moje svekrve još postoji i metalni stalak gdje se držao lavor sa svim tim priborom. Netko na komodama a netko na tim stalcima, svejedno. Zaista si postigla da sve izgleda kao da je porculan
|
|
![]() |
|
@KARMEN,rekla sam da isprobavam na dostupnim predmetima,vrč je inaće staklen,posudica porculanska ,kutijica drvena a izgleda da je sve porculan ili keramika.To je isključivo dekorativno , izvorno ,prije kad nije bilo vodovoda na komodama u spavačim sobama stajali su ovakvi bokali u isto dekoriranim lavorima i prvo jutarnje umivanje bilo je tu u sobi(žene).Moja kuća još nije obnovljena a ja već radim nekoliko kompleta (i za rođake)pa sam još u fazi izbora tih zamjena.Ovo su samo ideje Hvala svima na pohvalama,kad stavim još slika pomoći ćete mi u izboru...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Maslino, kod tebe me uvijek iznova iznenadi upotreba jednostavnih motiva ( koje mi obični smrtnici ni neprimjećujemo) a kojima ti daješ onaj otmjeni štih svojim odabirom kompozicije ili elemenata na i s kojima radiš.
Ako smijem jednu malu sugestiju - ja bih ipak upotrijebila pravi lavor ako ga već imaš, jer će on upotpuniti taj "starinski" štih.
Potpisujem piramidu i poslikaj nam cijelu kupaonicu.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme, ajme, ajme...kako je prekrasno ovo za banju....Ako ikad buden imala kuću na selu ili neku vikendicu (aha sto posto) ukrast ću ti molim te ideju
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja obozavan ovu salvetice,divne radove si s njom napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |